Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Στη φάση της αξιολόγησης βρίσκεται το επενδυτικό σχέδιο "Ηλιοθερμικό έργο ισχύος 100 MW στη θέση Αυλώνα Ν. Αττικής" ανακοίνωσε η Invest in Greece


mpimpas abee

Recommended Posts

Στη φάση της αξιολόγησης, στο πλαίσιο του Ν.3894/2010 «Επιτάχυνση και Διαφάνεια Υλοποίησης Στρατηγικών Επενδύσεων» (γνωστού ευρύτερα και ως "Fast Track") βρίσκεται από τον Οργανισμό Invest in Greece το επενδυτικό σχέδιο "Ηλιοθερμικό έργο ισχύος 100 MW στη θέση Αυλώνα Ν. Αττικής" της εταιρείας "ΜΠΙΜΠΑΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΥΟ ΕΠΕ".

 

Η αξιολόγηση, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Invest in Greece "γίνεται, προκειμένου εν συνεχεία η Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων (ΔΕΣΕ) να αποφασίσει για την υπαγωγή του ή μη στις ευνοϊκές περί ταχείας αδειοδότησης διατάξεις του".

 

Επισημαίνεται από τον οργανισμό, ότι μόνον οι επενδύσεις, οι οποίες αναρτώνται στην ηλεκτρονική της σελίδα ως «ενταγμένα έργα», κατόπιν αξιολόγησης του φακέλου και υπαγωγής αυτού στις διατάξεις του Ν.3894/2010 από την οικεία Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων, θεωρούνται «στρατηγικές επενδύσεις» υπό το πρίσμα του Ν.3894/2010. Κάθε είδους διαφοροποίηση αναφορικά με τις εν λόγω επενδύσεις θα αναρτάται άμεσα στο διαδίκτυο.

 

News Room «Κέρδος» με πληροφόρηση από το ΑΠΕ - ΑΜΠ

post-82411-0-01916700-1361270168.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.