Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Δρόμος χωρίς δυνατότητα προσπέρασης


Recommended Posts

Συνάδελφοι καθότι άσχετος με τα δικά σας, μπορείτε να μου πείτε αν επιτρέπεται ένας δρόμος μιάς λωρίδας κυκλοφορίας να μην έχει ούτε ένα σημείο νόμιμης προσπέρασης, για ένα μήκος περίπου 16 χιλιομέτρων?

Link to comment
Share on other sites

Εννοείς για νέα χάραξη?

Στον ΟΜΟΕ αναφέρεται:

"Σε οδούς των κατηγοριών Α και Β με ενιαία επιφάνεια κυκλοφορίας πρέπει να διατίθενται συνθήκες ορατότητας για προσπέραση συνολικά τουλάχιστον 20-25% του μήκους της οδού με ομοιόμορφη κατανομή των τμημάτων αυτών στο μήκος της οδού"

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Μονόδρομος είναι? Τι εννοείς μια λωρίδα κυκλοφορίας?Είναι κοινή και για τις 2 κατευθύνσεις? Η μήπως μια λωρίδα ανάκατεύθυνση?

Edited by Manolis gon
Link to comment
Share on other sites

Εννοώ μία λωρίδα ανά κατεύθυνση, και πρόκειται για τον υπάρχοντα παράλληλο δρόμο της ΕΟ Αθηνών Λαμίας, από τα Goodys του Αγ. Στεφάνου μέχρι λίγο πρίν το Σείριο, όπου υπάρχει το πρώτο σημείο με διακεκομένη γραμμή.

Υ.Γ. Υπάρχουν αρκετά σημεία με ορατότητα ικανή να προσπεράσει ακόμα και νταλίκα αλλά εντούτοις η γραμμή κάτω είναι συνεχής.

Πιστεύω είναι το παράδειγμα του θριάμβου της κουτοπονηριάς μας.

Εκτός του προφανούς, η αστυνομία μπορεί να γράφει όπου και όποτε θέλει, πιστεύω ότι κάποιος έβαλε στην τσέπη αρκετά, δηλαδή αυτά που έπρεπε να δοθούν σε κάποιους συναδέλφους σας για μελέτη σχεδίαση και επίβλεψη της σωστής διαγράμμισης, αλλά και του συνεργείου που θα έχει την ικανότητα να διαβάσει και να εφαρμόσει το σχέδιο.

Αντ' αυτού έβαλαν ένα άσχετο συνεργείο με την εντολή "βάψε παντού διπλή συνεχόμενη" και τελειώσαμε.

Edited by antloukidis
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.