Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Σπουδες U.K.


Krisos

Recommended Posts

στην Ελλάδα δεν υπάρχει εναλλακτική της 5ετούς φοίτησης και όλες οι σχολές αρχιτεκτονικής (και άλλων πολυτεχνικών σχολών)οδηγούν μόνο σε πλήρη δικαιώματα, εννοώντας επαγγελματικά.

 

Tι ακριβώς εννοείς πλήρη δικαιώματα;Τα στατικά νομίζω δεν τα υπογράφετε όλα.Νομίζω είναι λογικό.Επίσης δεν ξέρω αν έχετε και δικαιοδοσία σε εξαρτημένα τοπογραφικά.

Edited by Krisos
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 21
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εννοώ τα πλήρη δικαιώματα της εκάστοτε ειδικότητας, στην συγκεκριμένη περίπτωση των αρχιτεκτόνων. δεν ενδιαφέρει τους αρχιτέκτονες να υπογράφουν όλα τα στατικά, δεν είναι η δουλειά τους. όπως αντίστοιχα δεν είναι η δουλειά των πολ-μηχ -που δεν μπορούν- να υπογράφουν όλα τα είδη αρχιτεκτονικών μελετών. αυτά τα στατικά που δικαιούμαστε άλλωστε είναι υπέρ-αρκετά (και το μεγαλύτερο ποοστό των έργων που γίνονται στην Ελλάδα εξάλλου) και ούτε που τα αξιοποιούμε οι περισσότεροι μάλιστα. συνήθως καλυπτόμαστε από τις αμοιβές μας των αρχιτεκτονικών, και αναθέτουμε στον συνεργάτη μας πολιτικό μηχανικό τα στατικά....αυτό με τα εξαρτημένα τοπογραφικά δεν θέλω (δεν μπαίνω στον κόπο μάλλον) να το σχολιάσω... :???:

Edited by anavatis
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.