Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επαγγελματικη αποκατασταση αρχιτεκτονικης


MiR:

Recommended Posts

Καλησπερα,

Ενδιαφερομαι για κατατακτηριες αρχιτεκτονικη και ηθελα να ρωτησω εαν εχει καλη επαγγελματικη αποκατασταση στην Ελλαδα και γενικα εαν εχει ενδιαφερον το επαγγελμα και εαν βγαζεις ενα αξιοπρεπη μισθο και γενικα που κυμαινεται περιπου ο μισθος των νεων αρχιτεκτονων.?Αξιζει να κουραστω για αρχιτεκτονικη δεδομενου οτι θα δουλευω παραλληλα ή να παω στην ιατρικη καλυτερα?

 

Ευχαριστω

 

 

 


το θέμα μεταφέρθηκε από τα Αρχιτεκτονικά

Didonis

Edited by Didonis
μεταφορά
Link to comment
Share on other sites

Εσύ τι θες να κάνεις? γιατί αν ψάχνεις απλά ένα προσοδοφόρο επάγγελμα, αυτό δεν φτάνει. Οι συνθήκες παντού και πάντα, όχι μόνο σήμερα, είναι τόσο δύσκολες που αν δεν το αγαπάς αυτό που κάνεις δεν πρόκειται να επιβιώσεις πουθενά.

Οπότε για σκέψου το πάλι, από άλλη σκοπιά και τα ξαναλέμε.

Link to comment
Share on other sites

Η επαγγελματική αποκατάσταση για τους μηχανικούς σήμερα (γενικά για όλες τις ειδικότητες) είναι η χειρότερη. Μετά από 5-10 χρόνια κανείς δεν ξέρει αλλά δεν υπάρχει και πολύ αισιοδοξία....

Η απόφαση είναι δική σου τι θέλεις πιο πολύ....

Αν μπορείς ιατρική εννοείται καλύτερα είναι, πιο πολύ θα σε χρειαστούν από ένα μηχανικό.. Αλλά και πάλι αν μείνεις στους τίτλους γιατρός-δικηγόρος-μηχανικός και μόνο σε αυτό, δεν έχεις καμία ελπίδα αν δεν το γουστάρεις και προσπαθήσεις πραγματικά.

Link to comment
Share on other sites

Να ξέρεις επίσης ότι οι Αρχιτέκτονες (όπως και σχεδόν όλοι οι μηχανικοί σήμερα στη μελέτη) κάνουν καθαρά γραφειοκρατικές-λογιστικές δουλειές: Νομιμοποιήσεις, ΠΕΑ κτλ.

Καμία σχέση με την αρχιτεκτονική αυτή καθ' ευατή.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.