Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Εγγυήσεις εργαλείων


predator_c

Recommended Posts

Θα ήθελα να μάθω αν έχει κανείς υπόψη του τι ισχύει με τις εγγυήσεις των εργαλείων που έχουν life time warranty. Συγκεκριμένα, προχτές μου έσπασε μία πλαστική ράγα από μυτάκια συλλογής καστάνιας 1/4 της facom, που την είχα ακριβοπληρώσει (180 € ) και την έχω χρησιμοποιήσει το πολύ δέκα φορές!

Την πήγα σε αντιπρόσωπο εργαλείων facom και μου είπε θα το στείλει στον προμηθευτή και σε 10 μέρες θα ξέρουμε. 'Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; πόσο ρεαλιστικό είναι η εφόρου ζωής εγγύηση;

Link to comment
Share on other sites

Εξαρτάται από τους όρους που αναγράφονται στο κείμενο της εγγύησης. Συνήθως το life time warranty ισχύει γενικά αλλά συνοδεύεται από ένα κάρο εξαιρέσεις, οι οποίες ανταποκρίνονται στους κανόνες καλής χρήσης.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ευτυχώς ίσχυε η εγγύηση εφόρου ζωής, από ΄τι μου είπαν αυτό γίνεται στο 90% των εργαλείων της facom, σήμερα παρέλαβα την ολοκαίνουρια κασετίνα :smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Φίλε και εγώ που είχα θέμα με εργαλείο facom (γερμανικό μπροστά, γερμανοπολύγωνο-καστάνια πίσω) μου το αλλάξανε χωρίς πολλές κουβέντες.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.