Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

kalamakiotis

Recommended Posts

Θυμάμαι "παλιά" (πριν κανα μήνα) που πηγαίναμε στην τράπεζα και μας έδιναν αυτοί τα έντυπα και μας βοηθούσαν να τα συμπληρώσουμε...

Δεν ισχύει πια αυτό??? :mrgreen:

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 4,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Στο συγκεκριμένο κατάστημα άλλαξε ο υπάλληλος (που πραγματικά ήταν πολύ καλός και γνώστης του ΕΚΟ 1), και η νέα υπάλληλος μάλλον συνήθισε από το ΕΚΟ 2  και τα ζητάει όλα από τους μηχανικούς.

Edited by a.efthymiou
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Τελικά αυτό που είχα γράψει χθες

επηρεάζει και το "Εξοικονομώ". Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας έβγαλε και σχετική ανακοίνωση.

"Λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης της πληροφοριακής υποδομής της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΑΑΔΕ), από το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 στις 8:00 έως και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 στις 24:00, δεν θα είναι διαθέσιμη η υπηρεσία αυθεντικοποίησης χρηστών μέσω διαπιστευτηρίων Taxisnet (OAuth) της ΑΑΔΕ."

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
On 13/6/2018 at 11:01 ΠΜ, a.efthymiou said:

 

 

καλημέρα. ψάχνω ακριβώς το ίδιο έντυπο αλλά για το εξοικονομω 2 στην τράπεζα eurobank . γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει ανεβασμένο στο πληροφοριακό σύστημα ή έχει κάποιο πρότυπο ?

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Συνάδελφοι ως νέα μηχανικος και έχοντας καταθέσει το Β ΠΕΑ για το πρόγραμμα ενός πελάτη μου "πατησα" πάνω στα στοιχεία του Α' ΠΕΑ μέσα στο buildingcert αλλάζοντας μόνο Α/Α αμοιβής, κωδικό παραβόλου κ xml.... χρειάστηκε όμως να κάνω ανάκληση γιατί είχα καταχωρήσει κάποιες τιμές λαθος μέσα στο xml που εντοπισα την επόμενη μερα. Μετά απο αρκετή αιτιολόγηση κ αρκετές απορρίψεις(!) δέχτηκαν να μου κάνουν την ανάκληση. Ενώ δεν έχω ξαναεκδοσει το Β' ΠΕΑ συνειδητοποίησα ότι δεν έχω ανεβασει καινούριο σκαριφημα. Τοπογραφικο σκαριφηματα κλπ ρα άφησα όπως ήταν... Αλλά από το buildingcert είναι κατηγορηματικοί. Εάν αλλάξω κάτι άλλο πέρα από αυτά που δήλωση κατά την ανάκληση θα έχω κυρώσεις... επομένως τι κάνω? Αφηνω το παλιό σκαριφημα πάνω κ ο Θεός βοηθός? (Το μόνο που δε φαίνεται στο παλιο είναι η τέντα στη μία πλευρά κ οι διαστάσεις των τζαμιών των νέων παραθύρων.. Αναγράφονται τα παλιά... Εγώ τα έχω μετρήσει και τα έχω υπολογίσει στο Β' ΠΕΑ κανονικά. Στο σκαριφημα δε φαίνονται αλλαγμενα...

Edited by elazaria
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Καλησπέρα σας! Να σας ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Κάνω το 2ο ΠΕΑ για το εξοικονομώ. Στο xml που δημιουργείται, βάζω στο "ΚΤΙΡΙΟ" τα στοιχεία της σημερινής κατάστασης όπως είναι μετά τις παρεμβάσεις και κάνω πάλι ένα νέο σενάριο; 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Αυτό με το σενάριο στο 2ο Πεα δεν το καταλαβαίνω. Δεν με αφήνει το building cert να κάνω οριστική υπαγωγή χωρίς σενάριο! Τι ακριβώς θέλουν , καμιά ιδέα??

Link to comment
Share on other sites

Το σενάριο είναι τελείως θεωρητικό, δεν είναι ανάγκη να μπορεί να γίνει στην πράξη.

Εννοώ ότι π.χ. ακόμα και αν έχεις κάνει θερμοπρόσοψη με πάχος 5 εκατοστά, μπορείς να βάλεις στο σενάριο νέα θερμοπρόσοψη με επιπλέον 5 εκατοστά.

Edited by antloukidis
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.