Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ανάπλαση Φαληρικού Δέλτα: εντυπωσιακό 3D video κατασκευής του οραματικού έργου


Engineer

Recommended Posts

Στη σημερινή δημοσίευση δεν θα σας αποθεώσουμε την ανάπλαση την οποία γίνεται αυτή την εποχή στο έργο της ανάπλασης του Φαληρικού Δέλτα στο σημείο που βρισκόταν ο παλιός Ιππόδρομος. Ένα από τα πλέον εντυπωσιακά βίντεο μας ξεναγεί μήνα-μήνα στον τρόπο με τον οποίο θα κατασκευαστεί το Κέντρο Πολιτισμού από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που χρηματοδοτεί 100% το οραματικό αυτό έργο.

 

Δείτε σε φωτορεαλιστικό βίντεο τις μεθόδους κατασκευής του πάρκου, της Λυρικής Σκηνής και φυσικά της Εθνικής βιβλιοθήκης αλλά και της τεχνητής λίμνης σε σχήμα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο.

 

d6734c2afd1ce01508d259bd11925a72_XL.jpg

 

Πρόκειται σαφώς για το εντυπωσιακότερο βίντεο της ιστοσελίδας για το 2012. Μέχρι να δούμε με τα ίδια μας τα μάτια το έργο να ξεδιπλώνεται ας απολαύσουμε το βίντεο κατασκευής του:

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aHOJyPOxmnk

 

Πηγή: www.ypodomes.com

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Καταπληκτικό πραγματικά το βίντεο και το μελλοντικό έργο!!!! Αλλά πιστεύετε πως αυτή την στιγμή στην χώρα μας είναι αυτό που πραγματικά της λείπει??? Στην επαρχεία είναι παιδιά που αδυνατούν να πάνε σχολείο γιατί το κράτος δεν έχει χρήματα να πληρώσει τα μέσα μεταφοράς των μαθητών!!! Και το μέλλον ανήκει στην Παιδεία και μετά στα μεγάλα καλαίσθητα αρχιτεκτονικά δημιουργήματα!!! Συγνώμη για την παρένθεση επι του θέματος!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Τερνα και Impregilo (ο αντιστοιχος Ακτωρ της Ιταλιας).

ΦΟΒΕΡΟ το βιντεο, αλλα θα ειναι ιεροσυλια να πω οτι δεν μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ αρχιτεκτονικα το εργο? Σπανια μου αρεσουν κατασκεες του Renzo Piano.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.