Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Θυροτηλέφωνο ανοιχτού τύπου


Recommended Posts

Στην πολυκατοικία που μένω υπάρχει σύστημα Amplyvox με ανοιχτού τύπου θυροτηλέφωνα σε όλα τα 11 διαμερίσματα.

Πριν 1 χρόνο παρουσιάστηκε πρόβλημα διότι κάηκε 2 φορές το τροφοδοτικό. Η αιτία αποδείχτηκε ότι ήταν ένα χαλασμένο θυροτηλέφωνο που ο ένοικος το είχε αφήσει με κολλημένο το πλήκτρο του ήχου.

Επειδή το δικό μου θυροτηλέφωνο παρουσίασε τώρα παρόμοιο πρόβλημα (χαλάνε τα πλήκτρα) αγόρασα ένα ίδιο θυροτηλέφωνο Amplyvox 444 για να το αντικαταστήσω.

Κάνω ακριβώς την ίδια συνδεσμολογία με το παλιό που εδω και κάποιον καιρό τα είχε ψιλοπαίξει.

Το καινούριο λοιπόν κάνει ένα έντονο σφύριγμα (σαν να μικροφωνίζει) όταν στο διαμέρισμα πατηθεί στο φουλ το πλήκτρο ήχου, οπότε και ενεργοποιείται το μικρόφωνο. Αν μισοπατηθεί το πλήκτρο του ήχου τότε ακούγεται κανονικά χωρίς θόρυβο όποιος μιλάει στην είσοδο αλλά δεν λειτουργεί το μικρόφωνο στο διαμέρισμα και φυσικά δεν ακούει τίποτα αυτός που είναι στην κεντρική είσοδο.

 

Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάποιο θυροτηλέφωνο άλλου διαμερίσματος που να μένει πατημένο διαρκώς; Υπαρχουν δύστροποι ένοικοι που δεν επισκευάζουν με τίποτα τα θυροτηλέφωνά τους ούτε και αφήνουν να τα ελέγξουμε...

 

*Νεώτερα: Αν δεν μπει το καπάκι του θυροτηλεφώνου στο διαμέρισμα όλα λειτουργούν ΟΚ. Ούτε σφύριγμα ούτε τίποτα! Όταν τοποθετηθεί το καπάκι αρχίζει το σφύριγμα όταν είναι πατημένο το πλήκτρο του ήχου!

Edited by miltos
Συγχώνεψη
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.