Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Άδεια λειτουργίας Εργαστηρίου Αγγειοπλαστικής- Κεραμικών Ειδών


Delisal

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Θέλω να βγάλω άδεια λειτουργίας για εργαστήριο Αγγειοπλαστικής - Κατασκευής κεραμικών ειδών οικιακής χρήσης και κεραμικών

διακοσμητικών ειδών.Υπάρχει μία άδεια κατοικίας σε ισχύ σε εκτός σχεδίου περιοχή με το ΦΕΚ-270/Δ/31-5-85, χωρίς άλλο ειδικό περιοριστικό ΦΕΚ.Γνωρίζει κανείς

1.Αν επιτρέπεται από τις χρήσεις γής η λειτουργία του εργαστηρίου και η αλλαγή χρήσης από κατοικία σε εργαστήριο;

2.Σε περίπτωση που επιτρέπεται συμφέρει να κάνω την αλλαγή χρήσης τώρα ή να περιμένω να κατασκευαστεί το κτίριο πρώτα και να κάνω την αλλαγή χρήσης μετά (μη μου ζητάνε νέα μελέτη ΚΕΝΑΚ π.χ. ή κάτι παρόμοιο).

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

1. Την απάντηση για τη χρήση γης θα τη πάρεις απο το τοπογραφικό της πολεοδομίας στη περιοχή που ανήκει το γεωτεμαχιο και για το 2ο σκέλος της ερώτησης απο το τμήμα αδειών (αφου σου απαντήσουν καταφατικά στο τοπογραφικό)

Link to comment
Share on other sites

2ο σκέλος ερώτησης : Αν δείξεις κατάστημα - επαγγελματικός χώρος - αποθήκη, μετά εφόσον η εγκατεστημένη ισχύς είναι κινητήρια < 22 KW ή θερμική < 50 KW , ως εργαστήριο χαμηλής όχλησης δεν απαιτείται αλλαγή χρήσης (Ν. 3325/05 , άρθρο 8 παρ. 3). Επίσης οι βιοτεχνίες - εργαστήρια δεν απαιτούν ΚΕΝΑΚ

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Καλησπέρα,

να θέσω το εξής ερώτημα που ψάχνω μέρες και άκρη δεν έβγαλα.

Για εργαστήριο κεραμικής βγάζεις άδεια από το ανάπτυξης, οκ? αν θες να κάνεις και μαθήματα σε παιδιά και ενήλικες ξέρει κανείς απο που αδειοδοτήσε?

για ενήλικες  ΕΟΠΠΕΠ (ΚΔΒΜ1) για παιδιά ως ΚΔΑΠ? έχω ρωτήσει α'βαθμια, β'βαθμια, υπουργείο παιδείας, εοππεπ, σύλλογο κερμαιστών και κανείς δε ξέρει να μου πει με σιγουριά που να απευθυνθώ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.