Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βιομηχανικές -Σχεδιαστικές γνώσεις


Side

Recommended Posts

Καλημέρα σας. Είμαι φοιτητής στο τμήμα Μηχανολογίας του ΤΕΙ Κρήτης και έχω μερικούς προβληματισμούς προς τα που να κινηθώ για την μετέπειτα επαγγελματική μου καριέρα.

Σκέφτηκα δύο κλάδους. Αυτόν της Βιομηχανίας και αυτόν του σχεδιαστικού τομέα, ενώ παράλληλα ασχολούμαι με θέματα ενεργειακού περιεχομένου όπως Α/Γ καθώς και πυροσπροστασίας Θα ήθελα να ρωτήσω , υπάρχει κάποιο βιβλίο όσον αφορά τον σχεδιασμό ώστε να βοηθηθώ ? για 3D σχέδιο μιλάω και συγκεκριμένα για το Solidworks. Και όσον αφορά την Βιομηχανία , υπάρχει πάλι κάποιο βιβλίο ώστε να πάρω κάποιες σημαντικές γνώσεις για το τι είναι απαραίτητο να γνωρίζω μέσα σε μία βιομηχανία ? Σας ευχαριστώ..

Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα να σου δώσω 2 συμβουλές : η σχολή που είσαι ειναι από τις καλύτερες λόγω κύκλου σπουδών και λόγω πρακτικής εξάσκησης , κανε οπωσδήποτε μεταπτυχιακό στην ρομποτικη . Οσων αφορά τα βιβλία που ψάχνεις ρωτά τους καθηγητές σου , ψάξε στην βιβλιοθήκη της σχολής , υπάρχουν κάποια βιβλία βιομηχανικού σχεδιασμού και σε βιβλιοπωλεία ψάξουν λιγάκι !

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλό το solidworks αλλά να μην αρκεστείς μόνο σε αυτό. Μάθε και Inventor καθώς και κάποιο high end σχεδιαστικό όπως NX ή CATIA.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.