Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δωρεάν webinar - Ανακαίνιση & επέκταση μικρής τουριστικής μονάδας με το Allplan


Techscience

Recommended Posts

Συνεχίζοντας τα δωρεάν σεμινάρια Allplan, που έτυχαν πολύ μεγάλης αποδοχής από τον κόσμο, η εταιρία μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το νέο δωρεάν σεμινάριο με θέμα "Ανακαίνιση & επέκταση μικρής τουριστικής μονάδας".

 

Το σεμινάριο θα βασιστεί πάνω σε μια ενότητα του Allplan που διαθέτει ειδικά εργαλεία σχετικά με την ανακαίνιση κτιρίων και βρίσκεται στην βασική έκδοση του Allplan Architecture 2013. Με τα εργαλεία αυτά - και την μεθοδολογία που θα δείξουμε στο webinar - ο χρήστης του Allplan είναι σε θέση να κάνει μία μελέτη ανακαίνισης (που μπορεί να περιέχει κατεδαφίσεις και προσθήκες νέων στοιχείων) με πολύ μεγάλη ευκολία και εποπτικότητα.

 

Ταυτόχρονα το πρόγραμμα του προσφέρει την δυνατότητα να παράγει με αυτοματοποιημένο τρόπο και όλα τα σχέδια για κάθε φάση της μελέτης: αρχική κατάσταση, μεταβολές και τελικό κτίριο. Τέλος, μπορούν να παραχθούν αυτόματα και οι αντιστοίχες λίστες προμετρήσεων, για απόλυτο έλεγχο του κόστους.

 

renov.png

 

Φυσικά, όπως και στα προηγούμενα σεμινάρια μας, η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν για όλους!! Το μόνο που χρειάζεται είναι πατήσετε το παρακάτω link και να δηλώσετε ένα έγκυρο email, στο οποίο θα λάβετε τις πληροφορίες και το link της σύνδεσης.

 

Πότε: Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Ώρες: 18:00 - 19:30

Πως: Μέσω internet

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.