Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Η “ξεχωριστή” περίπτωση της Τρ. Αττικής


Kakos_lykos

Recommended Posts

Την ώρα που όλοι, ή σχεδόν όλοι, ασχολούνται με τους “μεγάλους” του ελληνικού τραπεζικού κλάδου, οι “μικροί” ζουν την ίδια αγωνία και κάνουν τις ίδιες προσπάθειες εξεύρεσης κεφαλαίων που θα τους επιτρέψουν να διατηρήσουν τον ιδιωτικό χαρακτήρα των τραπεζών τους.

 

Από τους «μικρούς», η Τρ. Αττικής είναι αυτή που έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα βλέμματα, αφού λίγο καιρό πριν θεωρείτο ως μία τράπεζα με ιδιαίτερα «καλές» πιθανότητες επίτευξης της κεφαλαιακής ενίσχυσης και ταυτόχρονα διατήρησης του ιδιωτικού της χαρακτήρα. Ήταν μάλιστα το πρώτο πιστωτικό ίδρυμα που ξεκίνησε τη διαδικασία άντλησης κεφαλαίων.

 

Τι άλλαξε από τότε μέχρι σήμερα; Τα «απόνερα» της κρίσης στην Κύπρο και οι τραπεζικές εξελίξεις στην Ελλάδα, ήτοι η αναστολή του deal Εθνικής-Eurobank, είναι σύμφωνα με στελέχη της αγοράς, παράγοντες που θα παίξουν το ρόλο τους.

 

Η Τρ. Αττικής αποτελεί μία ξεχωριστή περίπτωση, στον “μαραθώνιο” της ανακεφαλαιοποίησης, αφού δεν έχει "παίξει" ιδιαίτερα – ή τουλάχιστον δεν είχε παίξει πριν το πάγωμα του deal Εθνικής-Eurobank σε σενάρια συγχωνεύσεων. Όταν οι δύο μεγαλύτερες τράπεζες... έμειναν μόνες τους στην προσπάθεια συγκέντρωσης κεφαλαίων, η Αττικής βρέθηκε στο επίκεντρο σεναρίων συνεργασιών. Σε αυτό συνέβαλε η παρουσία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στη μετοχική της σύνθεση και οι εικασίες για τις πιθανές «καραμπόλες» από την αναστολή του mega-deal.

 

Πηγή: http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1781247

 

Επιτέλους Συνάδελφοι σωθήκαμε!!!

 

Η κοροϊδία συνεχίζεται .

 

Έχει μια χύτρα η γυναίκα μου που δεν την χρησιμοποιεί πλέον , ένας φίλος Μηχανολόγος θα μου φέρει ρουλεμάν και βίδες - παξιμάδια, ο Φίλος Αρχιτέκτων σχεδίασε ένα αυγό .

 

 

Ψάχνω ένα μεταλλειολόγο για να βάλουμε το κατάλληλο "υλικό" και το πασχαλινό αυγό είναι έτοιμο για την Διοίκηση του ΤΣΜΕΔΕ .

 

Μήπως τότε και σεβαστούν τα κορόιδα που τους αρπάζουν τα χρήματα και τα "ποντάρουν" όπου βρουν .

 

Άμεσο κλείσιμο της Τράπεζας Αττικής με εκκαθάριση από εισαγγελείς. Μήπως και σωθούν έστω και λίγα ευρώ για την σύνταξη του ΚΑΝΑ και ακόμα κάποιων που πρόλαβαν και βγήκαν.

 

Για τους υπόλοιπους μας... kalo kouragio !!

 

Click here to view the είδηση

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

μερικά άρθρα διαφωτιστικά και ενημερωτικά για την Άττικα, το ταμείο "μας" κλπ

… αυτό το Ταμείο ποιος τραπεζίτης θα το πάρει;

 

"Η Attica Bank θα πετύχει τους στόχους της"

 

Πέρασαν τη τροπολογία-σκάνδαλο

 

Με αυτήν απαλλάσσονται από το αδίκημα της απιστίας διοικήσεις και στελέχη τραπεζών που έδωσαν δάνεια σε κόμματα και όχι μόνο…Θυμίζουμε στους συναδέλφους ότι αυτό αφορά και στην Attica Bank, βλέπε και...

 

Σκανδαλώδες θαλασσοδάνειο σε ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. από την Attica Bank

 

 

Η ανακεφαλαιοποίηση της Εθνικής θα αφανίσει τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων

 

Attica Bank: Δεν θα συμμετάσχει το ΤΠ&Δ στην ΑΜΚ

 

Αttica Bank: Ζημιές ύψους 181,6 εκατ. ευρώ το 2012

 

Tα θαλασσοδάνεια του Καρούζου

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.