Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Καναβος απο παλαιο Ηαtt σε εγσα γινεται?


Recommended Posts

Συνάδελφοι χρονια πολλά, έχω μια διανομη του 1950 η οποια ειναι σε hatt θέλω να κάνω χάραξη οριων αγροτεμαχίων, επειδη εχω ψαξει στην διευθυνση τοπογραφικής για συντεταγμενες και δεν υπάρχουν ούτε υπαρχουν σταθερα σημεία σκέφτηκα να μετατρέψω τον κάναβο απο Hatt σε ΕΓΣΑ και απο εκει γραφικα να βγάλω συντεταγμένες ειναι ορθό αυτό?

Η διανομή ειναι σε περιοχη της Κρήτης και τονίζω έψαξα-ρώτησα παλιους συναδελφους και δεν υπάρχουν σταθερα στην περιοχή.

Link to comment
Share on other sites

Σε παραπέμπω σε παρόμοι θέμα, (κανε ενα κοπο να ψάξεις) για να μη γράφουμε συνέχεια τεράστια ποστ με τα ιδια και τα ίδια.

 

Θα ψάξω να βρώ κι εγώ που τα ξανάπα.

 

Πάντως, εφόσον λές "εψαξα-ρωτησα παλιούς συναδέλφους" γιατί δε σου έδωσαν ΑΥΤΟΙ τα στοιχεία τους; Διότι εφοσον είναι παλιοί, θα μέτρησαν εκεί, θα φτιάξαν μια υποτυπώδη θεωρία και θα ακολουθούν όλοι την ίδια. Δηλαδή να σου δώσουν τα ιδρυθέντα σημεία εξάρτησης των και τη διανομή τους.

Link to comment
Share on other sites

kane εχω διαβασει ολα τα post εκει που εχω καταληξει ειναι μετασχηματισμος ομοιοτητας απο παλιο hatt σε νεο και απο νεο σε εγσα αν εχω καταλαβει καλα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

καλα αν δεν κανεις πρωτα μια ευρεία αποτύπωση και πας κατευθειαν να πασσαλώσεις με το σκεπτικό που λές (μετατροπή από κάνναβο) το πιο πιθανό είναι να κάνεις μεγάλο σφάλμα.

θα εκπλαγείς και εσύ στο πόσο λάθος θα είσαι και τι πρόβλημα θα δημιουργήσεις στους πελάτες σου...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.