Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Βοήθεια για κλιματιστικό


Julius Caesar

Recommended Posts

Αφού πρόκειται για τοπική μονάδα, η ισχύς δεν επηρεάζει τους υπολογισμούς.

άρα είτε 0 βάλεις είτε 1, είτε 2 kW, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. 

Edited by tetris
Link to comment
Share on other sites

Σωστό αυτό, αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν κλιματιστικά, καλό είναι να μπει η πραγματική ισχύ. 0 Βάζεις συνήθως όταν χρησιμοποιείς κλιματιστικά κτηρίου αναφοράς για να προχωρήσει το λογισμικό

Link to comment
Share on other sites

Την ονομαστική ψυκτική (ή θερμική αντίστοιχα) ισχύ ζητά να καταχωρήσουμε. Δηλαδή, την διαθέσιμη από τη μονάδα παραγωγής (ψύξης ή θέρμανσης) στο δίκτυο διανομής (ή κατευθείαν στις τερματικές μονάδες αν δεν υπάρχει δίκτυο). Δεν κάνει υπολογισμούς ισχύος το λογισμικό, αλλά αν έκανε και του συμπληρώναμε στο πεδίο της ισχύος (στην παραγωγή) την καταναλισκόμενη ισχύ (ηλεκτρική ή καυσίμου (ονομαστική θερμική φόρτιση δηλαδή)), τότε θα πολλαπλασίαζε αυτήν με τον ονομαστικό δείκτη ενεργειακής αποδοτικότητας (ή τον συντελεστή επίδοσης ή τον συνολικό βαθμός απόδοσης, ngen, προκειμένου για μονάδα λέβητα-καυστήρα), και θα υπολογίζονταν η αποδιδόμενη (από τη μονάδα παραγωγής στο δίκτυο) ψυκτική (ή θερμική) ισχύς. Ενώ το σωστό είναι η διαίρεση της αποδιδόμενης από την μονάδα με τον βαθμό απόδοσής της για την εύρεση της καταναλισκόμενης.

Απευθείας την εγκατεστημένη ηλεκτρική ισχύ, ζητά στα βοηθητικά συστήματα, έτσι ώστε σε σχέση με το ποσοστό του χρόνου λειτουργίας τους και τις διατάξεις αυτοματισμού, να υπολογίσει την ετήσια κατανάλωσή τους.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλημέρα,

 

Σε ένα μηχάνημα trane και ένα ICP τα ταμπελάκια δίνουν τιμές σε HP, PH, FLA, RLA και LRA. Όλες οι υπόλοιπες τιμές είναι Amper και πιέσεις.

Είναι αμερικάνικα και δεν μπορώ να καταλάβω κάποιες μονάδες. Δεν βρίσκω κάποια αντιστοιχία με SI, μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.