Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ειδικές Τιμές Σεμιναρίων για Φοιτητές & Ανέργους


Recommended Posts

Αξιότιμοι συνάδελφοι,

 

Ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις που έχει δημιουργήσει η κρίση στη χώρα μας και ιδιαίτερα στο χώρο των τεχνικών επαγγελμάτων, αλλά και συνεχίζοντας τη διαρκή προσπάθεια μας για καλύτερες και οικονομικότερες εκπαιδεύσεις, δημιουργήσαμε το πρόγραμμα «Φοιτητές – Άνεργοι 2013». Πιο συγκεκριμένα παρέχουμε τη δυνατότητα σε ανέργους και φοιτητές να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια μας κατά το διάστημα Ιουνίου – Ιουλίου με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Ταυτόχρονα θα  δώσουμε και 10 υποτροφίες για δωρεάν παρακολούθηση σεμιναρίου σε 10 από τους συναδέρφους που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Όσοι λοιπόν από εσάς είστε άνεργοι ή φοιτητές και επιθυμείτε να συμμετέχετε στα σεμινάρια με τις ειδικές τιμές, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τα σεμινάρια που θα επιθυμούσατε να παρακολουθήσετε και να μας την αποστείλετε μέσω e-mail, μέχρι την Δευτέρα 27/5/13. Την επόμενη ημέρα (Τρίτη 28/5) και ώρα 11:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας η κλήρωση για τις 10 υποτροφίες που θα δοθούν σε 10 από τους ενδιαφερόμενους. Επίσης την ίδια μέρα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας το πρόγραμμα των σεμιναρίων μας για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, ώστε να μπορέσετε να κάνετε καλύτερα το χρονοπρογραμματισμό σας. Μερικά βασικά σημεία του προγράμματος είναι:   

 

 Χαρακτηριστικά προγράμματος:

  • Το πρόγραμμα αφορά αποκλειστικά ανέργους και φοιτητές οποιουδήποτε επιπέδου σπουδών (προπτυχιακό – μεταπτυχιακό – διδακτορικό κλπ).
  • Η πιστοποίηση των ανέργων γίνεται με την προσκόμιση κάρτας ανεργίας, ενώ των φοιτητών με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας.
  • Οι ειδικές τιμές ισχύουν αποκλειστικά για ανέργους με κάρτα ανεργίας και φοιτητές, και μόνο για σεμινάρια που θα υλοποιηθούν την περίοδο Ιουνίου – Ιουλίου 2013. Οι τιμές αυτές αναφέρονται αναλυτικά στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
  • Ο χρονοπρογραμματισμός των σεμιναρίων αλλά και το ποια από αυτά θα διεξαχθούν, θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ενδιαφερομένων, αλλά και από τη διαθεσιμότητα των αντίστοιχων εισηγητών καθώς και των αιθουσών του εκπαιδευτηρίου.
  • Οι 10 τυχεροί που θα κερδίσουν μία από τις υποτροφίες μας, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν δωρεάν κάποιο από τα σεμινάρια που τους ενδιαφέρουν, αμέσως μόλις δημιουργηθεί το πρώτο αντίστοιχο τμήμα.

 

 

Σας ευχαριστούμε για τον ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη σας και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση χρειαστείτε στο seminars@engineering-intelligence.gr και στο 210-5157260.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΑΝΕΡΓΟΙ 2013.doc

Edited by Engineering Intelligence
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Καλημέρα

Είμαι φοιτητρια αρχιτεκτονικής , μηπως γνωρίζετε αν θα πραγματοποιηθεί κάποιο σεμινάριο το χειμώνα , γιατι λόγο πρακτικής ασκησης το καλοκαίρι ειναι λιγακι δυσκολο πολλοι φοιτητες να παρακολουθήσουν ;;

ευχαριστω γιι ατο χρονο σας

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.