Μετάβαση στο περιεχόμενο

(Έως) 24 Mbps?


ΟΩΝ

Recommended Posts

Να προσθέσω και εγώ ότι το τελικό αποτέλεσμα για τη διαμόρφωση της ταχύτητας Up/Down, για κάθε πακέτο adsl που αγοράζεις, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται 1) η απόσταση από το ΑΚ (όχι σε ευθεία γραμμή αλλά από την όδευση που ακολουθεί το χάλκινο δίκτυο του ΟΤΕ), το οποίο αντιστοιχεί στο attenuation των στατιστικών της σύνδεσης, 2) η κατάσταση του παλιού χάλκινου δικτύου του ΟΤΕ στη συγκεκριμένη περιοχή αφού μέσω αυτού επικοινωνεί ο χώρος με το ΑΚ, οποιονδήποτε πάροχο και αν επιλέξουμε, 3) ο πάροχος που επιλέγουμε αφού κάποιοι ορίζουν snr 6, όπως πχ η Forthnet, άλλοι 9, όπως πχ ο ΟΤΕ, το οποίο όσο μεγαλύτερο είναι, για τη σταθερότητα της σύνδεσης, τόσο μειώνεται η ταχύτητα, 4) η κατάσταση της συνδεσμολογίας στο χώρο μας, 5) το router που χρησιμοποιούμε κ.α.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

από τα 2Mbps, η επόμενη επιλογή είναι απευθείας τα 24Mbps. 

Ο ΟΤΕ το άλλαξε αυτό. Κατήργησε για νέους συνδρομητές τα 2Mbps, και ξεκινάει πλέον από τα 4 (χωρίς όμως άλλο ενδιάμεσο μέχρι τα 24).

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.