Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Εξοικονόμηση κατ'οίκον - Σύμβουλος έργου


Recommended Posts

Εγω απλα σε ττεοιεσ περιπτωσεις που παει να μπει ασχετος ως συμβουλος εργου (συνηθως το μαθαινω αφου εχω κανει ολη τη δουλεια του 1ου φακελου) εξηγω στον πελατη οτι ο συμβουλος εργου δεν ειναι μονον αυτος που συμπληρωνει 2 χαρτια και παιρνει 310€ αλλα αυτος που θα τον συμβουλεψει για τα ενεργειακα χαρακτηριστικα της καθε παρεμβασης και θα του προτεινει τις βελτιστες χρηματοοικονομικες λυσεις για την ενεργειακη αναβαθμιση του ακινητου του.

 

Αν τσινισει (δυσκολο αλλα μπορει να συμβει, τοτε λιγο πριν την καταθεση του φακελου του λεω πως αποσυρρομαι και να βρει αλλο μηχανικο που να δεχθει να του κανει ολη τη δουλεια με αυτα τα χρηματα γιατι εγω δε δεχομαι.

 

Και καπου εκει αλλαζει ο συμβουλος εργου και ο κουφωματας αναλαμβανει να διεκπεραιωσει το κομματι του ΜΟΝΑΧΑ...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Πριν από κάποιο διάστημα με αφορμή κάποιες εργασίες στο σπίτι μου αποφάσισα να κάνω τον πελάτη και να αποκτήσω την εμπειρία του εξοικονόμηση κατ' οίκον καλύτερα. Απευθύνθηκα στο κοντινότερο κατάστημα μιας εκ των τεσσάρων τραπεζών. Με το που ξεκίνησε να με "ενημερώνει" η υπάλληλος προσπάθησε να μου προωθήσει τους μηχανικούς - συνεργάτες της Τράπεζας για το ΠΕΑ (αθέμιτος ανταγωνισμός), της εξήγησα ότι είμαι μηχανικός και ότι έχω απευθυνθεί σε κάποιον συνάδελφο μου. Στη συνέχεια της διαδικασίας μου έβγαλε να υπογράψω μια σειρά χαρτιά εκ των οποίων το ένα ήταν η ανάθεση του Συμβούλου Έργου σε κάποια εταιρεία επιλογής της τράπεζας,εννοείται χωρίς να έχω πριν ενημερωθεί. Ευτυχώς, το είδα και τους εξήγησα και πάλι ότι θα ορίσω εγώ σύμβουλο έργου. Σήμερα, πήγα να υπογράψω την τελική σύμβαση καθώς εγκρίθηκε η υπαγωγή μου στο πρόγραμμα. Ρώτησα για τον σύμβουλο έργο για να βεβαιωθώ ότι έχει ορισθεί αυτός που όρισα πριν υπογράψω. Ανακαλύπτω λοιπόν ότι έχει ορισθεί ως σύμβουλος έργου η ίδια εταιρεία που είχαν προσπαθήσει να μου ορίσουν από την πρώτη στιγμή. Ρωτάω πως και γιατί και μου απαντάνε αφού έχετε υπογράψει κύριε. Τους εξηγώ ότι αποκλείεται και ότι είχε δημιουργηθεί θέμα για το αντίθετο και η υπάλληλος μου δείχνει ένα χαρτί που υποτίθεται ότι είχα υπογράψει και λέω υποτίθεται γιατί δεν είχε πάνω την υπογραφή μου αλλά είχε υπογράψει κάποιος αντί για μένα, προφανώς κάποιος υπάλληλος της τράπεζας.

 

Αν λοιπόν φτάνουν μέχρι και στο σημείο να πλαστογραφούν την υπογραφή των πελατών, περιμένετε ειλικρινά ότι θα καταλήξει το όνομά μας σε κάποια αίτηση του εξοικονόμηση κατ' οίκον ως σύμβουλοι έργου;

Πιστεύεται ότι υπάρχει περίπτωση κάποιος πελάτης να μπει στη διαδικασία να επιμείνει προκειμένου να ορίσει τον μηχανικό του σύμβουλο έργου; ή ακόμα και για το 2ο ΠΕΑ.

Link to comment
Share on other sites

Ειλικρινά σε βρίσκω πολύ χαλαρό και ψύχραιμο πάνω στο θέμα πλαστογράφησης της υπογραφής σου!

 

Η ιστορία έχει μεταφερθεί προφανώς "φιλτραρισμένη". Το πως αντέδρασα δεν νομίζω ότι είναι η ουσία και δεν αφορά το φόρουμ.

Link to comment
Share on other sites

Την οποια αντιδραση σου ειμαι εξαιρετικα περιεργος να μαθω, ακομα και πριβε, διοτι αν ημουν στη θεση σου θα ειχα αναποδογυρισει τραπεζια και καρεκλες...

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Και πολύ καλά έκανες.

Εννοούσα όμως μήπως πρέπει να κινηθείς νομικά.

Αλλά ούτε αυτό αφορά το φόρουμ. Δεκτό.

 

Πάντως θα πρέπει να θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που δε μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

 

Υ.Γ. inzaghi, εσένα και τον οττο σκεφτόμουν!  :mrgreen:

Edited by tasxan206
Link to comment
Share on other sites

Αν πας τη γνησια σου υπογραφη και την πλαστογραφημενη σε γραφολογο, τους βγαζει καρτα

Το θεμα ειναι να μην κολλησαν χαρτι με τη γνησια υπογραφη σε τζαμι με φως κι απο πανω πατησαν στο ανυπογραφο χαρτι την υπογραφη για να φαινεται ιδια.

Εκει δεν ξερω τι δουλεια μπορει να κανει ο γραφολογος.

Ομως αν το κανει, μπορεις να τους κανεις να το φυσανε και να μην κρυωνει.

 

Πειτε μας και κατι ακομα....

Ευρωπαικη, Λιμανισια , Τηλεοπτικη ή Μουντιαλικη ηταν η τραπεζα?

 

Υ.Γ. Ο νοων νοειτο  :mrgreen:

 

Υ.Γ. ΙΙ Πληρωνει 1,02 (μην πω ΔΠ) οτι ειναι Ευρωπαικη...

Edited by Inzaghi
Link to comment
Share on other sites

Και μωρό παιδί καταλαβαίνει το θέμα της πλαστογραφίας, αλλά ξαναλέω δεν είναι για μένα αυτή η ουσία, αυτό όλο είναι κάτι καθαρά προσωπικό και δεν θέλω να το συζητήσω. Η ουσία όμως είναι ότι οι τράπεζες μας πετάνε έξω από τα εξοικονόμηση κατ' οίκον και πληρώνονται για τη δουλειά που έχουμε κάνει.

Link to comment
Share on other sites

Τη στιγμή που γίνεται κατά κόρων και δεν έχει αντιδράσει κανένας φορέας, (άραγε έχουν ενημέρωση, αν έχουν τι κάνουν?), θα παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας και θα ανοίγουμε βεντέτα με τον κάθε τραπεζίτη...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.