Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Εξοικονόμηση κατ' οίκον - διαδικασία, δικαιολογητικά, οικονομικά θέματα, κ.λ.π.


Recommended Posts

Δεν είμαι ιδιωτής για να αλλάξω τράπεζα!!!

 

Το προσάρτημα η αλήθεια είναι οτι μου το πρότεινε και η υπάλληλος αλλά να σας πώ την  αλήθεια πρωτη φορά σήμερα έψαξα να δώ τι είναι!!

Και από οτι είδα αφορά μόνο τις παρεμβάσεις και ένα κενό που λέει παρατηρήσεις.

Οτι τι? Να γράψω στις παρατηρήσεις οτι η κατασκευή δεν είναι του 58 αλλα του 55? 

Link to comment
Share on other sites

παιδια εμενα σε περιπτωση κτισματος προ του 1955 μου ζητανε βεβαιωση δημαρχου. ενω στις ερωτησεις λεει οτι δεχονται και υπευθυνες δηλωσεις μαρτυρων. συγκεκριμενα η πειραιως. καποιος με αναλογη περιπτωση?

Link to comment
Share on other sites

Πάρε 2 από τους γηραιότερους κατοίκους του χωριού και αφού πάρεις και το γνήσιο της υπογραφής (σημαντικό) κάνε 2 υπεύθυνες δηλώσεις ότι είναι προ του 55

Link to comment
Share on other sites

Το προσάρτημα πρακτικά χρησιμοποιείται για λάθη που έγιναν και δεν σηκώνει να κάνεις ανάκληση( εξού και παροράματα), όπως π.χ. αριθμός ιδιοκτησίας αλλαγή στα σενάρια του εξοικονομώ κτλ

Link to comment
Share on other sites

έτσι ακριβώς είναι. Απλά για το τυπικό και το που συμπληρώνεις τι, παραθέτω γραπτή απάντηση μετά από ερώτημα στην ηλεκτρονική φόρμα του εξοικονομώ:

 

Αξιότιμε κύριε,

Στο Προσάρτημα ΠΕΑ γενικά συμπληρώνονται εκείνα τα στοιχεία που περιγράφουν την επικαιροποιημένη κατάσταση του ακινήτου. Έτσι, θα πρέπει να αναγραφεί το όνομα του τωρινού ιδιοκτήτη του εν λόγω ακινήτου και βεβαίως τα υπόλοιπα στοιχεία που αναφέρετε (ημ/νια εκδοσης ΠΕΑ, ονομ/νο επιθεωρητή, σφραγιδα κλπ.) συμπληρώνονται από τον επιθεωρητή που κάνει το προσάρτημα.

Συνεπώς, για διορθώσεις επί του πρώτου ΠΕΑ συμπληρώνετε το πεδίο Παροράματα, για νέα σενάρια συμπληρώνετε το πεδίο «Συστάσεις».

Link to comment
Share on other sites

Παιδια επειδή εφαγα μισή ώρα να ψάχνω το ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ & ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ στο εξοικονομώ και δεν τα εντόπισα ή δεν τα είδα, είναι εύκολο κάποιος να τα ανεβάσει ?

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.