Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εξοικονόμηση κατ' οίκον - διαδικασία, δικαιολογητικά, οικονομικά θέματα, κ.λ.π.


Recommended Posts

Συγνώμη ρε παιδιά γιατί ασχολείστε με τέτοιου είδους βλακείες; Είμαστε μηχανικοί και η δουλεια μας στο συγκεκριμενο ξεκινάει και τελειώνει με την έκδοση ΠΕΑ και τις προτάσεις αυτου.. Τώρα το αν κάποιος δικαιούται να ενταχθεί με ποια κριτήρια, τι δάνειο κτλ κτλ ούτε έχω ασχολειθει ποτέ ούτε με ενδιαφέρει.. Δηλαδή πρέπει να ξέρουμε και τπυε όρους των τραπεζών;

Link to comment
Share on other sites

έχεις απόλυτο δίκιο..αλλά γνωρίζεις επίσης το πώς κινείται η πιάτσα και ότι ο πελάτης πολλές φορές συμπεριφέρεται σαν ένα μικρό παιδάκι που πρέπει να το πάρεις από το χέρι και να του δείξει όλα τα βηματάκια.. :smile:

Edited by pirsogiannis
Link to comment
Share on other sites

Εάν δηλώνεσαι και σαν σύμβουλος έργου, πρέπει να μπορείς να ανταπεξέλθεις στον ρόλο.

Η αρμοδιότητα του σύμβουλου δεν είναι μόνο να κόψει ένα παραστατικό 250+ΦΠΑ.

 

Αν δεν είσαι σύμβουλος, είναι όπως τα λέει ο ίκαρος και  πράττεις κατά βούληση 

Edited by tsx
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Μου ζητηθηκε απο την εταιρεια που συνεργαζομαι με το εξοικονομω να τους στελνω συμπληρωμενο εντυπο προτασης παρεμβασεων σε αρχειο word, επεξεργασιμο αλλα με σφραγιδα και υπογραφη στην τελευταια σελιδα για να μπορουν να το επεξεργαστουν, λεει...

 

Ακομα γελαω... :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

ΟΚ, λεει, αν θες στειλε μου το αρχειο word ασφραγιστο και σκαναρισε μονο την τελευταια σελιδα σφραγισμενη να την επισυναψουμε στις διορθωσεις που θα κανουμε.

Κι ομως, παιδια, υπαρχει μηχανικος που το εκανε.

Μου εστειλαν εντυπο προτασης παρεμβασεων σαν προτυπο απο αλλο μηχανικο και ειχε σκαναρισμενη τη σφραγιδα του και την υπογραφη του σε επεξεργασιμο αρχειο word.

 

Τους ενημερωσα πως ειτε θα μου ζητανε να διορθωνω εγω και θα τους στελνω σφραγισμενα και υπογεγραμμενα pdf με το εντυπο ειτε ασφραγιστο και επεξεργασιμο word αρχειο να κανουν ο,τι θελουν και να με το δωσουν για σφραγιδα και υπογραφη στην τελευταια σελιδα και μονογραφες σε ολες τις αλλες...

 

Μαλλον καποιο ανθρωποι δεν εχουν καταλαβει τι εστι σφραγιδα και υπογραφη.

 

Καλα, θα μου πεις, εδω δεν το εχουν καταλαβει και συναδελφοι, περιμενουμε απο ξενους να το καταλαβουν και να το σεβαστουν?

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα,

αν το αρχικο εκτιμωμενο κοστος μιας παρεμβασης (π.χ. κουφωματα) που εχουμε εναγραψει στη Β σελιδα στο 1ο ΠΕΑ ειναι μικροτερο ή μεγαλυτερο απο το ποσο της προσφορας που το συνοδευει, αποτελει προβλημα?

Link to comment
Share on other sites

Καταγγελω μεσω του forum την υπαρξη "συναδελφων" (και λυπαμαι πολυ που λεγονται συναδελφοι μου κιολας) οι οποιοι εχουν δωσει εν λευκω σφραγιδα και υπογραφη σε αναλογες εταιρειες με αυτη που συνεργαζομαι για το προγραμμα εξοικονομησης κατ οικον, με σκοπο να σφραγιζουν και να υπογραφουν αντ αυτων ΠΕΑ και εντυπα προτασης παρεμβασεων, αφου τα διορθωσουν κατα το δοκουν.

 

Αποτελεσμα αυτου, επειδη κι εμενα μου ζητηθηκε και προφανως αρνηθηκα ηταν να ειμαι σε δυσμενεια επειδη δεν κανω τα χατηρια....

 

Φανταστειτε σκηνικο... Μετραει ο επιθεωρητης 50 τ.μ. εξωτερικης θερμομονωσης, ενω στο εντυπο προτασης παρεμβασεων ειχε υπολογισει εναν ακομα τοιχο, αλλα 10 τ.μ. και ειχε δηλωσει συνολικα 60 τ.μ.

Στελνει εντυπο καταγραφης παρεμβασεων με 50 τ.μ., ανυπογραφο και δυναμενο επεξεργασιας, αυτοι το αλλαζουν στα 60 τ.μ. για να παρουν 500€ παραπανω, σφραγιζουν, υπογραφουν και σκαει ελεγχος...

 

Γελαει και το παρδαλο κατσικι...

 

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.