Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Εξοικονόμηση κατ' οίκον - διαδικασία, δικαιολογητικά, οικονομικά θέματα, κ.λ.π.


Recommended Posts

  • 1 month later...

καλημέρα..πελάτης μου έχει πάρει προέγκριση από τράπεζα για το εξοικονομώ και ετοιμάζεται να καταθέσει τα χαρτιά..το σπίτι ήρθε στην κατοχή του ιδιοκτήτη (μετά από νομιμοποίηση με το νόμο των αυθαιρέτων) και παραχώρηση από Γιαγιά και Πατέρα (είχαν δικαιώματα σε ποσοστό 65% και 35%)...το Ε9 το άλλαξε τον Ιανουάριο, Ε1 δεν υπάρχει και η αλλαγή του ιδιοκτήτη δεν έχει γίνει ακόμη στην ΔΕΗ για να έχουμε αναλυτικό λογαριασμό, ούτε το ΕΝΦΙΑ/ΕΤΑΚ έχει βγεί ακόμη..σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε που δεν μπορώ ούτε ΕΝΦΙΑ ούτε λογαριασμό δεη να καταθέσω?καμιά γνώμη?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Σε υπόθεσή μου, στην οποία το 2ο πιστοποιητικό κατατέθηκε στην τράπεζα (Εθνική) τον Οκτώβριο του 2014, η πληρωμή έγινε 17/06/2015. 

Άν μπορείς (με τα τελευταία δεδομένα περί ελέγχου κεφαλαίων) να βγάλεις συμπέρασμα, τότε άνετα μπορείς να λέγεσαι Πυθία.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω κάτι... Πιθανώς να είναι πολύ χαζό αλλά σε μία ψιλοπαλιά περίπτωση εξοικονομώ (τουλάχιστον πριν παγώσει όλο το πρόγραμμα) μου επέστρεψαν από την τράπεζα το έντυπο της αδείας επειδή στην τελευταία σελίδα είχε την εξής μορφή:

 

post-34845-0-43570200-1438772635_thumb.jpg

 

λέγοντάς μου ότι ο πρώτος όροφος δεν έχει τελειώσει ακόμα κλπ. 

Εγώ νόμιζα ότι αυτό σήμαινε ότι αναθεωρήθηκε η άδεια προκειμένου να τελειώσει ο α όροφος μέχρι το 1988 και εν τελει ότι τελείωσε (όντως ο άνθρωπος μένει στον πρώτο όροφο-οικογενεικό διώροφο είναι) και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. 

 

Τι γίνεται εδώ; Δεν ξαναείδα κάτι τέτοιο σε έντυπο άδειας ομολογώ...

 

Συγνώμη για την ασχετοσύνη, αλλά δεν το έχω ξαναπετύχει. Θα ρωτήσω και στην πολεοδομία αύριο αλλά είπα να πάρω μία ιδέα από εσάς πρώτα.

Ευχαριστώ

Edited by Fade2Black
Link to comment
Share on other sites

Λέω εγω τώρα ... οτι μπορεί να μένει στο Α' όροφο αλλά πιθανόν δεν έχει πάρει ρεύμα ο όροφος !!!

 

Τουλάχιστον έτσι δείχνει η οιλ. αδεια .... δεν έχει τις σφραγίδες για σύνδεση με τα δημόδια δίκτυα !

Link to comment
Share on other sites

Σε υπόθεσή μου, στην οποία το 2ο πιστοποιητικό κατατέθηκε στην τράπεζα (Εθνική) τον Οκτώβριο του 2014, η πληρωμή έγινε 17/06/2015.

Άν μπορείς (με τα τελευταία δεδομένα περί ελέγχου κεφαλαίων) να βγάλεις συμπέρασμα, τότε άνετα μπορείς να λέγεσαι Πυθία.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Θα ρωτήσω και πάλι αν γνωρίζεται για πληρωμές εξ'οικονομώ κατ'οικον; Υπάλληλος της τράπεζας εθνικής που ρώτησα σήμερα μου είπε ότι το πρόγραμμα λήγει 31/08 και θα πρέπει να πληρωθούν οι δικαιούχοι!!!Μου φάνηκε τόσο καλό για να είναι αληθινό....

Έχετε κάποια πληροφόρηση;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.