Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Περί παροχών ΔΕΗ


john88s

Recommended Posts

Παιδιά έχω και εγώ 1 απορία. Με σώζει όποιος μου απαντήσει.

Αποθήκη. Εκτός σχεδίου. Έχει παροχή 2. Θέλω να κάνω αύξηση ισχύος σε παροχή 4 με αλλαγή χρήσης. Ξέρουμε κόστος; Πως υπολογίζεται;

Επίσης, αν είναι ακριβό μήπως συμφέρει να νοικιάσω την μισή αποθήκη στον αδερφό μου, να κάνει αίτηση αυτός για ΝΕΑ παροχή και νέο ρολόι νούμερο 4. Θεωρητικά εφόσον εγώ είχα πληρώσει για να φέρω το ρεύμα, αυτός πρέπει να πληρώσει πάλι; 

Όποιος μου απαντήσει με σώζει και κερνάω τσίπουρα και ότι τραβάει η ψυχή του. 

Link to comment
Share on other sites

κανε μια αιτιση δηλωση στη δεδηε και απο κι και περα μεσα σε 10 μερεs θα περασει ο υπαλληλοs και θα δει αν αυτο που ζηταs ειναι εφικτο απο πλευραs του μετ/στη που ιδη ηλεκτρτοδοτισε.πριν λιγο καιρο που ζητησα αντικατασταση απο νουμερο 3 σε νουμερο 4 (3χ100Α) μαs ζητησαν 3200ευρο,και ο υποσταθμοs ειναι 22 μετρα απο το ακινιτο δηλαδη διπλα. τωρα για μια αποθηκη δε νομιζω να συμφερει ναχετε 2 παροχεs.παντοs κανε μια προσπαθεια για αντικατασταση με οτι εχειs τωρα και θασε τυχεροs αν στο ενκρινη. για το κερασμα μη νομιζειs που θα τη βγαλειs με τσιπουρα καλοκαιριατικα, βοτκα τονικ σε ψιλο με πολυ παγο σε καλη κατασταση. cheers George.

Link to comment
Share on other sites

Μου ζητάνε 11.200  :sad:  Είμαι 220 μέτρα από τον υποσταθμό. Γκαντεμιά. Και είχα πληρώσει και 2.7εκ δραχμές για να πάω το ρεύμα. Καλά τόσα λεφτά για αύξηση τάσης; Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Γιώργο το νούμερο 4 μέχρι πόσα ΚW σηκώνει; Γιατί έχω μοτέρια 55ΚW++. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση. Κοίτα αν μου βρεις τρόπο να γλιτώσω τα 11.000 σου κάνω δώρο και κρουαζιέρα δεν τίθεται θέμα :P

Link to comment
Share on other sites

55kw ειναι 75 υπποι. το ρελε γραμμηs θα σου τραβαει 106Α ανα φαση.οριακοs εισαι.η νουμερο 4 παροχη εχει 100Α βιδωτα φυσιγγια στο κιβωτιο.τωρα τι λυση να σκεφτω! καμμια γεννητρια σου εχει περασει απο το μυαλο?και κατι αλλο. εχειs υπολογισει σε ποσο καιρο θα κανειs αποσβεση τα 11 χιλιαρικα? μυπωs σε συμφερει να το κανειs.

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα ονομαστική ισχύ έχω 55. Λειτουργούσα έχω 40KW. Αλλά θα δουλεύουν σερί όλα μαζί 24ωρο. Λες να πάθω καμιά νήλα; Στην εκίνηση είναι το θέμα...Γεννήτρια diesel εννοείς; 

Link to comment
Share on other sites

δηλαδη  ποσα μοτερ εχειs απο 40kw? στη εκκινηση τα κανειs να περνει ενα μετα το αλλο ετσι καληπτεσε. για γεννητρια ντιζελ ενοοω.αλλα αμα δουλευει 24 ωρεs ξεχνατω θα ειναι ασυμφωρη.για λιγεs ωρεs θα ηταν μια χαρα.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 years later...

Καλησπέρα , διαθέτω ένα κτήμα σε νησί στο οποίο μπορώ να εγκαταστήσω Φ/Β απο 8 -16 στρέμματα. Το πρόβλημα είναι οτι η κοντινότερη κολόνα της ΔΕΗ βρίσκεται 600 μέτρα μακρυά απο το κτήμα μου . Η απόσταση αυτή είναι μετρημένη επι αμαξωτού αγροτικού χωματόδρομου και όχι στην απόλυτη ευθεία(500μ περίπου)  γιατί πιστεύω οτι οι κολόνες θα μπούν επι του δρόμου και όχι στα κατσάβραχα. Νομίζω οτι για εγκατάσταση Φ/Β χρειάζεται παροχή μέσης τάσης ή κάνω λάθος?? Πόσο θα μου κοστίσει περίπου η εγκατάσταση κολονών μαζί με το μετασχηματιστή για αυτή την απόσταση μέχρι το κτήμα μου για να δώ εάν τελικά αξίζει το κόπο να ασχοληθώ.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Edited by iakgia
Link to comment
Share on other sites

Αυτό που ζητάς δεν μπορεί να στο απαντήσει κανείς πέρα από το δεδδηε. 

Θα κάνεις την αίτηση και ο δεδδηε θα σου δώσει προσφορά σύνδεσης ( αν βέβαια χωράει το σύστημα).

Σε αυτή τη προσφορά θα περιγράφονται όλες οι εργασίες που θα γίνουν.

Υπάρχουν ανάλογα πάρκα που έχουν πάρει όρους σύνδεσης 50000 € και άλλα 150000€.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.