Jump to content

Τριήμερο «λουκέτο» στους Δήμους 15-17 Ιουλίου


Engineer
 Share

Recommended Posts

Το κλείσιμο των Δήμων από την Δευτέρα 15 Ιουλίου μέχρι και την Τετάρτη 17 και την πραγματοποίηση άμεσης συνάντησης με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά αποφάσισε πριν από λίγο στην συνεδρίαση της η ΚΕΔΕ.

 

«Τριήμερο κλείσιμο των Δήμων 15-17 Ιουλίου και άμεση συνάντηση της ΚΕΔΕ με τον Πρωθυπουργό για το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πολιτικό σύστημα της χώρας αποφάσισε η Έκτακτη Συνέλευση των Δημάρχων και των Δ.Σ. των ΠΕΔ, η οποία συγκλήθηκε στην Αθήνα και είχε ως θέμα το πολυνομοσχέδιο που αφορά στην κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και της υπηρεσίας των Σχολικών Φυλάκων και τη θέση σε διαθεσιμότητα των εργαζομένων σ’ αυτές, καθώς και τη διεύρυνση της επιτροπείας των Δήμων μέσω του «Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ».

 

Η πλειοψηφία των παρευρισκομένων Δημάρχων έθεσε στη διάθεση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ τις παραιτήσεις τους, σε περίπτωση μη αποδοχής από την Κυβέρνηση των προτάσεών τους», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η ΚΕΔΕ και προσθέτει:

 

«Οι αιρετοί αποφάσισαν ακόμη όσο οι δήμοι θα παραμένουν κλειστοί να λειτουργήσουν κανονικά οι υπηρεσίες καθαριότητας και οι κοινωνικοπρονοιακές δομές, με εξαίρεση την Τρίτη, 16 Ιουλίου, ημέρα γενικής πανελλαδικής απεργίας.

 

Την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση όλων των αιρετών στο υπουργείο Εσωτερικών, πορεία στη Βουλή και επίδοση του Ψηφίσματος στον Πρόεδρο της Βουλής και τα Πολιτικά Κόμματα.

 

Αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ θα εξετάσει και θα εκτιμήσει τις επόμενες ενέργειές του.

 

Πηγή: http://astrosnews.gr/?p=69067

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Αφού τα θεωρούν μαγαζάκια τους καλά κάνουν και τα κλείνουν όποτε θέλουν. :evil:

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Την πατάνε όμως κάποιοι που δεν ενημερώνονται κάθε μία ώρα για σχετικά "ζητήματα" όπως εγώ...

Δύο τοπογραφικά, σε δύο διαφορετικές περιοχές, δύο διαφορετικά πολεοδομικά γραφεία, τζίφος Χ 2...

Αλλη μία βόλτα λοιπόν στο μισό λεκανοπέδιο δεν πείραξε κανέναν, σωστά??

Link to comment
Share on other sites

Κλασικοί δήμοι...Τόσες φορές που έχουν κλείσει επί μνημονίου ποτέ δεν κάνουν απεργία. Οι υπάλληλοι πάνε το πρωί και φεύγουν ενώ πληρώνονται κανονικά. Απλά το ονομάζουν κατάληψη....

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Η άλλη στη πολεοδομία μου έκανε και παρατήρηση ότι δεν είμαι ενημερωμένος.

"Που πάτε κύριε, δεν ξέρετε ότι είμαστε κλειστά σήμερα? Να παρακολουθείτε ειδήσεις πριν έρθετε!" . Και έχω την εντύπωση ότι περίμενε για λίγο στη πόρτα να ακούσει τη συγνώμη μου.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δώσε δήμαρχε  20000€ να κάνουμε πανηγύρι......ΠΑΑΑΑΑΑΡΕ

Δώσε δήμαρχε  5000€ για την ομάδα να πάρει στολές......ΠΑΑΑΑΑΑΡΕ

Να διορίσουμε δήμαρχε  30 άτομα στην καθαριότητα χωρίς προκήρυξη......ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ

ΔΗΜΑΡΧΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΟΜΕΝΟΣ 20 εκατομμύρια ευρώ πρέπει να συμμαζευτείτε....ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΟ

ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΜΗΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ....Δίνουμε δουλειά σε καλούς ανθρώπους

Δεν έχεις να πληρώσεις το δάνειο και δεν ξέρεις που χρωστάς =διώξε κόσμο....ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

  • Upvote 7
Link to comment
Share on other sites

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ kapnicious....

Όχι που τους έπιασε ο πόνος τώρα για τις υπηρεσίες και για τους εργαζόμενους....Τι κάνανε τόσα χρόνια για να φτιάξουν σωστές υπηρεσίες. Για να τοποθετήσουν ικανούς ανθρώπους με προσόντα σε υψηλές θέσεις και όχι λαμόγια με μέσο...?

  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

Και εγώ περιμένω να τελειώσει η κατάληψη για να πάρω Αδεια δόμησης από την ΥΔ στην Κάρυστο και ενώ είναι όλα έτοιμα για υπογραφή Αυτό είναι σημαντικό για μένα γιατί εγώ πληρώνομαι το υπόλοιπο ποσό μόλις πάρω την άδεια Είναι αρχή μου να εξοφλούμε όταν ολοκληρώσω την εργασία μου Και το ποσό αυτό μου είναι άκρως απαραίτητο για να πληρώσω τις υποχρεώσεις μου κυρίως στο ΤΣΜΕΔΕ 

 

Όμως παρά ταύτα συμπαραστέκομαι σε κάθε αγώνα που αφορά εργαζόμενο και τους οποίους δεν διαχωρίζω Δεν με ενδιαφέρει τι έκαναν οι δήμαρχοι όπου ήταν επίορκοι , είναι υποχρέωση της πολιτείας να μην επιτρέπει τέτοια φαινόμενα και όπου ομιλώ για πολιτεία δεν εννοώ μόνο τους πολιτικούς Δεν πρέπει να χάσει την δουλειά του κανένας εργαζόμενος λύσεις να βρεθούν σε άλλα επίπεδα και όχι σε απολύσεις Σήμερα αυτός , αύριο εσύ , μεθαύριο εγώ , είναι μαθηματικό βέβαιο ότι το δόγμα αυτό οδηγεί μόνο σε εξαθλίωση των εργαζομένων στο σύνολό τους . και αυτό το ζούμε στο πετσί μας 

 

και ο Δήμος Καρύστου συμπαραστέκεται , αν και δεν έχει άμεσα πρόβλημα με τους απολυόμενους αφού ούτε δημοτική αστυνομία  έχει , ούτε φύλακες σε σχολεία κλπ , αλλά καλά κάνει για μένα 

Edited by GEORGE MICHEAL
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Φάγαμε πόρτα από τις πολεοδομίες και λέω να πάω να τρέξω λίγο.

Κλειστό και το στάδιο!

Φοβεροί οι τύποι!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.