Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Μεταπτυχιακές σπουδές στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο


Engineer C

Recommended Posts

στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό έργων υποδομής, στην πρώτη θ.ε. δέν υποβάλουμε εργασίες, αλλά δίνουμε γραπτές εξετάσεις σάν τον παλιό καλό καιρό. έχουν αντικατασταθεί δηλαδή οι γραπτές εργασίες με γραπτές εξετάσεις και μάλιστα κάποιες φορές με κλειστά βιβλία. ό λόγος? γιατί κυκλοφορούσαν έτοιμες εργασίες. δέν μας έχουν πεί άν θα συμβαίνει αυτό και στις επόμενες θ.ε., εμένα πάντως με δυσκολεύει λίγο να πρέπει να μαθαίνω βιβλίο απ' έξω και να δίνω εξετάσεις, άρα διαβάζω αρκετά

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

καλησπερα ρε παιδια!μηπως ξερει κανεις την ζητηση που εχει η ''διαχειριση τεχνικων εργων'' στο εαπ?ενας αποφοιτος απο τει ή σελετε εχει πιθανοτητες να κληρωθει?εννοω πιθανοτητες λογικες!η μπαινει 1 στους 30?

Link to comment
Share on other sites

Έχει παρακολουθήσει κανείς το "Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα"? Ευπροσδεκτη καθε πληροφορία επ'αυτού. Τι μαθήματα ποεριλαμβάνει, βαθμός δυσκολίας κλπ

Και μόλις είδα πως δε γίνονται δεκτοί απόφοιτοι σχολών Πληροφορικής...Πώς γίνεται αυτο??

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

να κανω και γω μια ερωτηση κυριως σε αυτους που παρακολουθουν τον περιβαλλοντικο σχεδιασμό εργων υποδομής/πόλεων... στην σελιδα του εαπ αποτι θυμαμαι αναφερει οτι μπορεις να υποβαλεις αιτηση μετα από καποια χρονια απο την αποκτιση του πτυχιου!.. ενω δεν υπαρχει τετοιος περιορισμος στο αντισεισμικο.. παιδια ισχυει?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.