Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πως δηλώνονται οι τακτοποιούμενοι χώροι σε Ε1 και Ε9


Recommended Posts

ομοιως στο 212 τα 30?

ετσι δεν ειναι σαν να μπαινουν τα 30μ2 δυο φορες?

ευχαριστω για τη βοηθεια

 Ο κωδικός 212 ειναι για την αναγραφή της επιφάνειας των ανεξάρτητων ιδιόκτητων (ή και μισθωμένων ) βοηθητικων χώρων πχ γκαραζ , αποθήκες . Δε νομίζω ότι θα αναγράψεις εκει την επιφάνεια της σοφίτας , αφού ήδη την έχεις προσθέσει στον κωδ. 211. Μ ε την αναγραφη των 30 τμ στον κωδ. 231 , οταν θα σου υπολογίσει τεκμηριο χρησης κατοικίας θα σου υπολογίσει τα 100 τμ με τον κανονικό συντελστή  στην τιμή ζώνης , ενώ τα 30 τμ με τον ίδιο συντελεστή μειωμενο κατά 50%.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

(Mεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33)

Καλησπέρα σας,

Σε βιομηχανικό χώρο έγινε υπέρβαση κάλυψης/δόμησης με ισόγειο χώρο και υπερκείμενο πατάρι (πάνω από την υπέρβαση ισογείου) το οποίο έχει πρόσβαση με εσωτερική μεταλλική σκάλα. Ο ισόγειος χώρος είναι σε συνέχεια του υφιστάμενου, χωρίς χώρισμα αλλά αποτελεί χώρο αποθήκης και περιλαμβάνει και 2 wc. Στο υπερκείμενο πατάρι επίσης αποθηκεύονται μηχανήματα και υλικά και υπάρχει και μικρό ανοιχτό κουζινάκι. Για τον 4495/ 17 θεωρώ τον ισόγειο χώρο ΚΧ και το πατάρι έχει μειωτικό συντελεστή.

Θέλω να ρωτήσω σχετικά με την αλλαγή στο Ε9 και την δήλωση τετραγωνικών, αν οι καταχωρήσεις θα γίνουν πάλι με τον ίδιο τρόπο  (ισόγειο ΚΧ, πατάρι ΒΧ) ή είναι όλα Κ,Χ καθώς βρίσκονται μέσα στο περίγραμμα του κτιρίου ή  θεωρούμε την πραγματική χρήση τους που είναι βοηθητική;

 

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.