Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

μεροκάματο βοηθού ηλεκτρολόγου


694hle808

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. ¨Είμαι νέος Ηλεκτρολόγος μηχανικός Τ.Ε. έχω κάνει διάφορες δουλειές στην οικοδομή κατά το παρελθόν αλλά όχι ηλεκτρολογικά καθώς είμαι νέος στον τομέα. Εδώ και δυο μέρες δουλεύω με έναν ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη ( οικοδομές) ως βοηθός. Έχει πολύ δουλειά και θα δουλεύουμε κάθε μέρα και μου είπε να του πω και τι μεροκάματο θέλω. Φαίνεται εντάξει τύπος( θα δείξει βέβαια), εν πασει περιπτώση τι προτείνεται να απαντήσω? Σίγουρα εξαρτάται από το πόσες ώρες θα δουλεύω, αν θα μου βάζει ΙΚΑ κτλ. Πάντως και να μου πει για ΙΚΑ δε θα με ασφάλιζε σαν ηλεκτρολόγο μηχανικό Τ.Ε λογικά ε? Όσοι έχουν αντίστοιχη εμπειρία τί μου προτείνουν να του πω(ένα ποσό)? θα σας ήμουν ευγνώμων για τυχόν βοήθεια σας.

 

Link to comment
Share on other sites

Αμα σου δωσει τριαντα ευρω να του αναψεις και λαμπαδα.( ως ασχετος επι ηλεκτρολογικων που ειπες) αν πατε με ΙΚΑ το βασικο μισθο να περιμενεις. Κανα 20αρικοειναι, δε ξερω ακριβως.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 years later...

Επίσης και εγώ το ιδιο . βρηκα σε μια εταιρεια ως βοηθος ...ακομα δεν πηρα αντιγραφο της συμβασης που υπεγραψα στα χερια...δε τα πολυκοιταζω και πολυ αυτα ...καθε 15ημερο παιρνουμε οσα μεροκαματα καναμε ...;  και η καθε μερα ποσο ειναι 30€  η λιγοτερο ;  τα ενσημα ειναι μηχανικου  που κολλανε ..; δεν πιστευω ανιδικευτου  ;  

Edited by Panos Thalassinos
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.