Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λογισμικό για Μηχανικούς Παραγωγής & Διοίκησης-Μηχανολόγ


Takis_3d

Recommended Posts

Είμαι νέος Μηχανικός (1 έτους) και η τύχη το έχει φέρει να ασχοληθώ προς το παρόν με οικονομοτεχνικές μελέτες, αναπτυξιακά έργα και Μ.Π.Ε. κ.α..

Κατά 90% θα πάρω επιδότηση από τον Ο.Α.Ε.Δ. (για νέους επαγγελματίες) και θα ανοίξω ένα γραφείο.....

Επειδή σκοπεύω άμεσα να ασχοληθώ και με μηχανολογικές μελέτες, θα προσπαθήσω τουλάχιστον, και επ' ευκαιρία της επιδότησης θέλω να αγοράσω κάποια Software τα οποία θα μου χρησιμεύσουν και στο παρόν αντικείμενο της δουλειάς μου, αλλά θέλω να τα χρησιμοποιήσω και στο μελλοντικό (μηχ. μελέτες).

Θα ήθελα οι πιο έμπειροι Μηχανικοί, και οι άπειροι δεκτοί είναι πάντως, να προτείνουν τα κατά την γνώμη τους απαραίτητα προγράμματα που θα πρέπει να έχω στο PC μου έτσι ώστε να μπορώ να κάνω την δουλεία μου όσο πιο καλά γίνεται. Αν γνωρίζεται και το τρέχον - μέσο κόστος θα ήταν πολύ χρήσιμο!!

 

π.χ. 4Μ,AutoCad, MS Project, Arc Map ή ό,τι άλλο νομίζεται πως θα ήταν χρήσιμο...

 

Τα προγράμματα δεν χρειάζεται να έχουν άμεση συνάρτηση με τις γνώσεις που κατέχω (π.χ. έχω αρκετές γνώσεις στο Arc Map αλλά δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί να το χρησιμοποιήσω απαραίτητα, έτσι ώστε να πληρώσω το σημαντικό κόστος αγοράς του) αλλά με την χρησιμότητα τους στο αντικείμενο του Μηχανικού Παραγωγής & Διοίκησης - Μηχανολόγου Μηχανικού...

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα takis_3d, και καλώς ήρθες στο forum.

Ξεκίνα από τα παρακάτω:

 

1

2

3

 

και στην συνέχεια με μια αναζήτηση στον τομέα των προγραμμάτων θα βρείς κάποιες δημοσιεύσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν στην αναζήτησή σου.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ευχαριστώ για την βοήθεια φίλε "iovo".Μια ερώτηση ακόμη....

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει??

Ανάμεσα στα προγράμματα για μηχανολογικές εφαρμογές της 4Μ και της Τi - Soft ποιο προτείνεται (αν κάποιος τα έχει δουλέψει και τα δυο θα μπορούσε να δώσει μια πιο "αναλυτική" απάντηση). Όλες οι γνώμες και οι απόψεις δεκτές....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.