Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

πιστοποιητικά γνώσης Η/Υ


gio_ser

Recommended Posts

καλησπέρα είμαι μηχανικός στο πτυχίο ακόμα αλλά επειδή ζητούνται πολύ γενικά θα ήθελα να ''γεμίσω'' το βιογραφικό μου..Για πιστοποιητικά Η/Υ με ποιά αξίζει να ασχολήθω?ποιά ζητούνται γενικότερα?ευχαριστώ εκ' των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω οτι για έναν απόφοιτο πολυτεχνείου είναι χαμένος χρόνος και τζάμπα λεφτά να ασχοληθείς με τέτοια. Περίμενε μέχρι να πάρεις το πτυχίο και όταν τελειώσεις, ζήτα από την γραμματεία μια βεβαίωση χειρισμού Η/Υ. Από τα γνωστά πιστοποιητικά το καλύτερο είναι το ECDL Expert το οποίο μπορεί να φανεί χρήσιμο αν ψάξεις για άσχετες δουλειές με το αντικείμενό σου όπως σε γραμματειακή υποστήριξη.

Αν περάσουν 3-4 χρόνια από την απόκτηση κάποιου πιστοποιητικού θεωρείται οτι έχεις χάσει τις γνώσεις που απέκτησες από αυτό.

Edited by Giorgos1987
Link to comment
Share on other sites

Οι απόφοιτοι ανώτατης εκπαίδευσης δικαιούνται βεβαίωση γνώσης Η/Υ από την σχολή τους εφόσον έχουν τουλάχιστον 4 μαθήματα σχετικά με Η/Υ.

Ισχύει κανονικά για το δημόσιο ως ισοδύναμη του ECDL και πιθανόν και για το εξωτερικό (μεταφρασμένο).

Edited by sdim
Link to comment
Share on other sites

Ισχύει όσα γράφει ο συνάδελφος sdim 

 

Δικαιούσαι και σου δίνεται με την απόκτηση του πτυχίου σου και μάλιστα σου γράφει αναλυτικά : 

 

όπως προκύπτει από την συμμετοχή του στα μαθήματα : 1,2,3,4,5 τα οποία θεωρεί το πανεπιστήμιο πώς έκανες χρήση υπολογιστή και χειρίστηκες "άψογα" τον υπολογιστή σου 

 

τα αντίγραφα τα δικαιούσαι με 6€ ( ανάλογα το αντίγραφο ) ( πηγαίνοντας σε τράπεζα και προσκομώντας το αντίστοιχο χαρτί που πλήρωσες ) ( ευτυχώς υπάρχει τράπεζα Πειραιώς μέσα στο Πανεπιστήμιο για την Θεσσαλονίκη ) 

οπότε αν κατοικείς σε άλλη πόλη από αυτήν που σπούδασες, φρόντισε να φωτοτυπήσεις τα πρωτότυπα κ να τα επικυρώσεις είτε στην σχολή είτε και σε Κ.Ε.Π για να μην πηγαινοέρχεσαι από πανεπιστήμιο σε τράπεζα και περιμένεις 1 ημέρα κάνοντας αίτηση στην γραμματεία.

 

 

(τουλάχιστον οι Πολιτικοί της Θεσσαλονίκης η αναμονή είναι 1 ημέρα, εκτός αν θέλεις κάτι από τον Πρόεδρο της σχολής σαν επικύρωση οπότε και ρωτάς την αντίστοιχη γραμματεία πότε θα είναι έτοιμο ? ) 

Link to comment
Share on other sites

Ακριβή αντίγραφα μπορείς να βγάλεις και σε ΚΕΠ, όπως ισχύει για κάθε δημόσιο έγγραφο.

Σωστά

 

- Με την μόνη διαφορά, αν σου λέει επικυρωμένα από την σχολή σου 

 

όπως και στην περίπτωση για να γραφτείς στο ταμείο,  είτε όπου αλλού τύχει υπάρχει περίπτωση να θέλουν από την σχολή 

 

πάρε να έχεις ... τυπώνεις τα δικά σου 10 φορές και τα επικυρώνεις στην σχολή ... και άστα να κάθονται κάποιος στραβός να βρεθεί (ξανάμανα τρένο λεωφορείο σχολή 1 μέρα καθυστέρηση ... πάρε να έχεις) 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.