Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Απόσταση κτίσματος από μη καθορισμένο Αιγιαλό προ του Ν.2971/01


ARS

Recommended Posts

Συνάδελφοι καλημέρα.

Προσπαθώ να βρω την ισχύουσα απόσταση κτίσματος από μη καθορισμένο αιγιαλό πριν την ισχύ του Ν2971/01, χωρίς να απαιτείται καθορισμός αιγιαλού.

Συγκεκριμένα έχω περίπτωση όπου κατοικία παραθαλάσσια με άδεια του 1969 έχει μετακινηθεί σε σχέση με την Ο.Α. και βρίσκεται σε απόσταση 60 μ από την θάλασσα. Έχει υπαχθεί στον Ν.4014/11 για την μετακίνηση κτιρίου και τώρα Θέλω να εκδόσω άδεια αντικατάστασης στέγης (κεραμοσκεπή). Προφορικά κάποιοι συνάδελφοι μου λένε ότι η απόσταση την εποχή που εκδόθηκε η άδεια αλλά και μετέπειτα από μη καθορισμένο αιγιαλό ήταν 50μ και με αυτοψία της πολεοδομίας μπορεί να ήταν και μικρότερη, ΟΛΑ όμως προφορικά χωρίς κανένα νόμο. Στην πολεοδομία και κτηματική υπηρεσία δεν γνωρίζουν. ΨΑΧΝΩ λοιπών κάποιον νόμο ή διάταγμα που να ξεκαθαρίζει αυτό το ζήτημα.

Γνωρίζει κάποιος αν είχε παρόμοια περίπτωση ?

Αναρωτιέμαι...εκείνη την εποχή σε πια απόσταση από την θάλασσα έχτιζαν χωρίς να τους ζητήσει η πολεοδομία καθορισμό αιγιαλού?....σίγουρα υπάρχει απάντηση......

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.