Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

[Α11] Σχέδια που απαιτούνται από το Ν. 4178/13


Recommended Posts

Μπορείς και πρέπει ΟΛΑ να τα δείξεις στο εγκεκριμένο διάγραμμα δόμησης.... Δεν υπάρχει λόγος για νέο.

 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Συνάδελφοι  σε αίτηση στον 4178/2013 που την έχω σε οριστική υπαγωγή εδω και 2 χρόνια παρατήρησα σήμερα καθώς πήγα να εκδωσω βεβαίωση για μεταβίβαση και έλεγξα ξανά την αίτηση, παρατήρησα πως έχω ανεβάσει λάθος κάτοψη (άλλου πελάτη - άλλο σπίτι). Προσπαθώ να ακυρώσω το σχέδιο και δεν με αφήνει. Πρέπει να την γυρίσω ξανά σε υπαγωγή?

Link to comment
Share on other sites

Πώς πήγες να εκδόσεις βεβαίωση από το σύστημα αφού έχει περάσει το δίμηνο και πέραν αυτού η έκδοση βεβαίωσης πρέπει να γίνει στα πλαίσια του ν. 4495 ανοίγοντας νεα δήλωση μη έχοντας συμπληρώσει κανένα φύλλο καταγραφής. Στην οριστική υπαγωγή δεν μπορείς από όσο θυμάμαι να ακυρώσεις. Πρέπει να αιτηθείς επιστροφή σε προηγούμενο στάδιο.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

θα έλεγα ότι έχεις 2 επιλογές. Ουσιαστικά το σωστό θα ήταν να ακυρώσεις το λάθος αρχείο. Δεν ξέρω κατα πόσο είναι δεκτό να αφήσεις αυτό που έχεις βάλει και να βάλεις συμπληρωματικά το σωστό, αν θες γράψε του τίτλο "σωστή κάτοψη ιδιοκτησίας...".
.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Πάντα όταν εκδίδω βεβαίωση σε δικό μου αυθαίρετο από τον 4495/2017, τσεκάρω την δήλωση για να μην έχει γίνει κανένα λάθος. Αυτο λογικά το είχα πάθει πριν 2 χρόνια που έληγε η προθεσμία και είχαμε μπουκάρει όλοι στο σύστημα να ανεβάσουμε αρχεία.

Arche και εμένα το σωστό είναι να ακυρωθεί η μια αίτηση.

Edited by Megapad
Link to comment
Share on other sites

μου έχει συμβεί και εμένα. Ελενχα μια μέρα τι αρχεία είχα ανεβάσει σε κάποιες δηλώσεις, πράγματι είδα ότι σε μερικές είχα βάλει λάθος. Κάποιες τα ακύρωσα, μπορεί να το έκανα και σε 1 μόνο, μην λέμε κάποιες ζήτησα να τα ακυρώσω και νομίζετε ότι έκανα πολλές. Κάποια/ες ανάλογα και την συνεργασία του πελάτη έβαζα απλώς άλλη μια κάτοψη την σωστή.

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να κάνεις αίτημα να επανέλεθει η δήλωση σε υπαγωγή αναφέροντας το λόγο (ότι δηλαδή αφορά αποκλειστικά τη διόρθωση εκ παραδρομής λανθασμένου σχεδίου), να ακυρώσεις το παλιό σχέδιο, να ανεβάσεις το σωστό και να ξανακάνεις οριστική.

Link to comment
Share on other sites

νομίζω όμως ότι σε κάποιες δηλώσεις danaikaterina ζήταγε άλλα 15€ προς ΤΕΕ προκειμένου να σου γυρίσουν την δήλωση. Οπότε λέω αν κάποιος αυτές τις μέρες που γινόταν ο πανικός λόγο του χρόνου που έπρεπε να τρέξουμε να βάλουμε αρχεία έβαζε ένα άσχετο αρχείο .jpg στο πεδίο αμοιβή μηχανικού ας πούμε, τι πρόβλημα θα υπήρχε αν κάποια στιγμή έπεφτε στην αντίληψη του και τότε έβαζε και δεύτερο αρχείο το σωστό;

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό. Που το παρατήρησες; Πρόβλημα υπάρχει αν αλλάζει το πρόστιμο πάνω από ένα ποσοστό. Προσωπικά έχω γυρίσει δήλωση για διόρθωση εκ παραδρομής λάθους χωρίς κανένα πρόβλημα. Φυσικά τονίζω ότι δεν θα πρέπει να αλλάξουν τα υπολογιστικά στοιχεία της υπαγωγής. Από την άλλη και απλώς αν ανεβάσεις και το σωστό δεν πιστεύω ότι θα έχεις ουσιαστικό πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.