Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

[Α11] Τεχνική Έκθεση Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού αυθαιρέτων


Recommended Posts

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Το θέμα είναι οτι μπορεί να μην θεωρείται ολοκληρωμένη η διαδικασία αλλά εάν δεν υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας για την ολοκλήρωσαη, ήδη θα έχουν γίνει όλες οι διοικητικές πράξεις (πχ μεταβίβασης).

 

Διαβάζω τα προηγούμενα σχόλια των συναδέλφων #122, #123 και #124 και διερωτάμαι ... η πλατφόρμα των αυθαιρέτων δεν πληροφορεί το χρήστη οτι υπολείπονται δικαιολογητικά για την οριστικοποίηση της δήλωσης, όπως κάνει το buildingcert για την έκδοση των ΠΕΑ ? :sad:

Link to comment
Share on other sites

Βεβαίως και τον ειδοποιεί.

Στο σύστημα εμφανίζονται τα υπολειπόμενα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

Απλώς δεδομένου ότι έχεις 1 χρόνο προθεσμία να τα ανεβάσεις, μπορείς να προχωρήσεις τη δήλωση σε οριστική και πριν να τα ανεβάσεις όλα. Συνεχίζει όμως να φαίνεται στο σύστημα ότι υπολείπονται δικαιολογητικά που πρέπει να ανεβάσεις. Το τι θα συμβεί με το πέρας αυτής της προθεσμίας, όπως σου είπα και πριν δεν το ξέρω. Στον 4178 δεν το είδαμε ποτέ γιατί η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών πήγαινε από παράταση σε παράταση.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

όπως έγραψα  στο σύστημα του ΤΕΕ σε διαμερισμάτωση επαγγελματικού χώρου δεν απαιτείται τεχνική ΗΜ , οπότε και η δήλωση έχει καταστεί οριστική με μηδέν δικαιολογητικά προς ανέβασμα. 

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ #danaikaterina ... +1 !

 

Αν και έχω κάνει 3 τ.ε Η/Μ, δεν γνώριζα τις λεπτομέριες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Για τον νομο 4178 δηλωση σε σταδιο οριστικης υπαγωγης με 0 δικαιολογητικα πλεον προς ανεβασμα θεωρειτε ως τελειωμενη ?Γιατι ενω ανεβηκαν ολα τα αρχεια (0 υπολοιπο προς ανεβασμα) δεν βλεπω πουθενα την λεξη περαιωμενη.Υπαρχει κατι επιπλεον που πρεπει να κανω για να μου δειξει καπου την δηλωση αυθαιρετου ως περαιωμενη ή η διαδικασία έχει τελειώσει απλα με αυτον τον τροπο και θα δειχνει παντα οριστικη υπαγωγη.Υπαρχει επομενο σταδιο περαιωσης η οχι?

παρακαλω βοηθειστε με οποιος ξερει

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Τελικά αυτή η τεχνική έκθεση τι πρέπει να αναφέρει ειδικά στην περίπτωση που δεν τηρούνται ορισμένες προδιαγραφές πχ μη σωστή εγκατάσταση υγραερίου... 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 3 weeks later...

Σε περιπτωση που υπολειπεται η ΤΕ Η/Μ στα αρχεια και ενω η υπαγωγη εχει γινει οριστικη αλλα η βεβαιωση δεν εχει χρησιμοποιηθει ακομα (ληγει σε μερικες μερες)...μπορω να κανω αιτημα να γυρισω σε υπαγωγη ωστε να βαλω το συναδελφο Η/Μ με σκοπο να ανεβασω την εκθεση και να βαλω και νεα ημερομηνια ωστε να εκτυπωσω εκ νεου τη βεβαιωση?

Link to comment
Share on other sites

ναι μπορεις, με την προϋπόθεση να κάνεις νέα αυτοψία, για να βεβαιωθείς ότι δεν έχει αλλάξει κάτι, και να το σημειώσεις στα σχόλια

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.