Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Α11] Τεχνική Έκθεση Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού αυθαιρέτων


Recommended Posts

Και φυσικά να μην ξεχάσεις και τα "υπόλοιπα" του συναδέλφου ηλεκτρομηχανολόγου π.χ. συμφωνητικό, αμοιβή μέσω ΤΕΕ, ΦΕΜ, ΑΠΥ κ.λπ.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλησπέρα, 

Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τη Τεχνική έκθεση αρμοδιου μηχανικου που απαιτειται για τον Η/Μ έλεγχο του πίνακα των γειώσεων και των λοιποών ΗΜ εγκαταστάσεων, στα πλαίσια του Ν 4178/2013. Για την περίπτωση που έχουμε ενα κτιριο 3 οροφο οπου στον α οροφο ειναι ενα εμπορικο καταστημα και στο ισογειο, Β οροφο και Γ οροφο μια βιοτεχνια που κατασκευαζει αναλωσιμα υλικα :

1) Θα βγει μια τεχνικη εκθεση για ολο το κτιριο η 2 εκθεσεις για τις 2 διαφορετικες χρησεις ( 1 Χρηση: καταστημα, 2 Χρηση:΅Βιοτεχνια)?

2) Στην τεχνικη εκθεση για τη Βιοτεχνια (και γενικοτερα θελω να ρωτησω) πρεπει να αναφερθουν τα μηχανηματα που υπαρχουν στο χωρο της βιοτεχνιας- που κανει παργαγωγη, συσκευασια των προιοντων, κλπ? Η δεν μας ενδιαφερουν τα μηχανηματα αυτα της παραγωγικής διεργασιας της βιοτεχνιας παρα μονο οι Η/Μ εγκαταστασεις που αφορουν το κτιριο (Υδρευσης- Αποχέτευσης- Θερμανση- Ψυξη- Ανελκυστηρα-  ΙΣχυρά ρευματα), οποτε θα αναφερθουν οτι αφορα σε αυτα? (πχ θερμοσιφωνο, πινακα, κλπ)

3) Στις μετρησεις πινακα γειωσης, καλο ειναι να αφερθουν χωριστά ανά οροφο?

 

Ευχαριστω

Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής
Ευχαριστώ, danaikaterina

Edited by danaikaterina
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Καλησπέρα 

Σε δήλωση διώροφου ακινήτου (ισόγειο κατάστημα και ά όροφος κατοικία) που είναι σε κατάσταση ΥΠΑΓΩΓΗ στα αρχικά στοιχεία έχει καταχωρηθεί ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΧΡΗΣΗ : "άλλη κατοικία"
Σε 4 από τα 9 φύλλα καταγραφής έχει καταχωρηθεί ΕΙΔΟΣ ΧΡΗΣΗΣ : "υπηρεσίες" και τα υπόλοιπα 5 φύλλα καταγραφής "άλλη κατοικία". 
Στα αρχεία το έχει ΚΟΚΚΙΝΟ και όταν πατάω επάνω λέει "Δεν είναι δυνατή η επιλογή του τύπου αρχείου λόγω μη ικανοποίησης των σχετιζόμενων προαπαιτούμενων". 
Για το ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ πρέπει να υποβληθεί αυτή η τεχν. έκθεση.
Αρκεί να αλλάξω στα αρχικά στοιχεία την  ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΧΡΗΣΗ : σε "υπηρεσίες" ή θέλει και σε όλα τα φύλλα καταγραφής?
Πρέπει να γίνει ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΑΓΩΓΗ οπότε θα γίνει 1 φορά.
Ευχαριστώ
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.