Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Recommended Posts

Και φέρεις την απόλυτη και αποκλειστική ευθύνη γι' αυτή σου ακριβώς την επιλογή!!!!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 553
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

είναι οικόπεδο [ γηπεδο-χωραφι]  εκτός σχεδίου

χωρίς οικοδ. άδεια, χωρίς σύσταση.[....αφου δεν εχει ΟΑ] 

Για το Ε1 δεν γνωρίζω και μάλλον δεν έχει σημασία.  [στο Ε1,  στην 3η σελιδα εχει ενα κουτακι....εκει δηλωνει που ειναι η κυρια κατοικια  του  και πόσα τμ.  ειναι] 

Στο Ε9 δηλώνει ξεχωριστά το ισόγειο και τον όροφο (και μόνο αυτά).  [στο Ε9  δηλώνει  οτι εχει  δυο ανεξαρτητους οροφους... και,  εαν εκ κατασκευης  δεν  συνδέονται με  εσωτερικη σκαλα, ...τότε ειναι   δυο  ανεξαρτητα διαμερισματα. Επίσης δεν ειπες εάν ζητησες το Ε2,  μηπως το ενα απο τα διαμερισματα το νοικιαζει ή μηπως το δηλωνει κενο]

Το κτίσμα είναι προ του '82 και υπάρχει και συντελεστής αναπηρίας. Οπότε το πρόστιμο βγαίνει κάτω από 1000€ και ουσιαστικά θα πληρώσει μόνο το παράβολο, το οποίο όμως δεν είμαι σίγουρος πόσο θα είναι.

 

Με βαση τα παραπανω...θα υπολογισεις  αν δικαιουσαι μειωτικο συντελεστη και για ποιους  χωρους.

Τα λεμε

 

Edited by dimitris GM
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Δηλαδή αν σε α' κατοικία επιφανείας <50 τμ έχουμε συνύπαρξη: κατηγορίας 1 (παράβολο 500 ευρώ) και άλλη 2 αυθαιρεσία π.χ. της κατηγορίας 3 (παράβολο 500 ευρώ), το ΕνΕιδΠρ είναι 1000ευρώ  με αρχικά την πληρωμή του παραβόλου των 500ευρώ? Τελικά μετά από το 4014,  έρχεται ο 4178 -υποτίθεται πιο ξεκαθαρισμένος- και αρχίζουμε να απορούμε και για  τα πιο απλά....

Link to comment
Share on other sites

Παιδια μια ερωτηση σχετικα με το ΦΕμ ξερει καποιος αν υπαρχει καποια ημερομηνια που πρεπει να εχει πληρωθει ή απλα θα πρεπει να εχει σκαναριστει μαζι με τα αλλα εγγραφα οταν γινει η οριστικη υπαγωγη?

Link to comment
Share on other sites

ΑΝ π.χ. το πρόστιμο είναι 200€ λόγω διαφόρων εκπτώσεων, κάνουμε την αρχική δήλωση <100τ.μ. με παράβολο 500€. Στην Β' φάση, με ακριβέστερη μέτρηση βρίσκουμε τελικά >100τ.μ. (μιλάμε για Α' κατοικία), υπάρχει πρόβλημα να διορθωθούν τα τετραγωνικά? Θα έχουμε τελειώσει με το παράβολο, το 500άρικο?

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Όχι, θα σου βγάλει πληρωμή νέου παραβόλου!!!! Άλλα 500 ευρώ. Και θα "μπλοκάρει" το ....Σύμπαν, μέχρι να τα πληρώσεις!!! Κι αφού τα πληρώσεις, τελικά ....θα έχεις πληρώσει περισσότερα!!!!

 

Και το κερασάκι; 25 ευρώ ανταποδοτικό τέλος!!!

Edited by ΙΑΣΟΝΑΣ
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.