Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 680
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

  • 4 weeks later...

Ρε παιδιά θα τρελαθώ! Πελάτης μου που του έκανα κάποιες αλλαγές στη δήλωση και έβγαλα νέες εντολές πληρωμής δόσεων, αν και του είπα 10 φορές να μην πάει να πληρώσει πριν πάρει τις νέες εντολές, πήγε και πλήρωσε μία δόση με τον παλιό κωδικό. Τώρα που το σκέφτομαι θα έπρεπε κανονικά η τράπεζα να μην δεχτεί την πληρωμή αφού ο παλιός κωδικός δεν ισχύει, ωστόσο η πληρωμή έγινε κανονικά. Στο σύστημα που μπήκα να δω δεν φαίνεται πουθενά η πληρωμή (έχει περάσει μια εβδομάδα). Έχει κανείς προηγούμενη ανάλογη εμπειρία? Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?

Link to comment
Share on other sites

Ποιος λογαριασμός είναι αυτός?

Καλημέρα,

Στην Εθνική, όταν πας να πληρώσεις το πρόστιμο, σου ζητάνε να τους δώσεις ένα λογαριασμό που έχεις στην τράπεζά τους, έτσι ώστε σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, να σου επιστραφούν τα χρήματα.

Στην Πειραιώς πάλι, δε σου ζητάνε κάτι τέτοιο...μόνο ΑΦΜ, ΑΔΤ και τηλέφωνο, οπότε αν πλήρωσε το πρόστιμο εκεί δεν ξέρω πώς θα τα πάρει...Σε άλλες τράπεζες δεν έχω εμπειρία...

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν έχει δηλώσει "λογαριασμό απόρριψης" τότε καλό είναι ν' απευθυνθεί στο υποκατάστημα της τράπεζας που έκανε την πληρωμή και να ζητήσει πίσω τα λεφτά του!!!

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει απολύτως καμία πιθανότητα να "χαθούν" τα χρήματά του!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Από τη στιγμή που υπάρχουν αποδείξεις κλπ δύσκολο να χαθούν. Το θέμα είναι πόσο "κυνήγι" θα χρειαστεί! Μακάρι να του τα δώσει η τράπεζα και να λήξει έτσι απλά το ζήτημα όμως αναρωτιέμαι αν στην τράπεζα έχουν ιδέα για το πως δουλεύει το σύστημα με τις εντολές πληρωμής των δόσεων ώστε να πειστούν πως η πληρωμή αυτή πήγε "χαμένη". Και ακόμα κι αν πειστούν, τα χρήματα αυτά υποτίθεται τα εισπράττουν για λογαριασμό του ΥΠΕΚΑ. Μπορεί δηλαδή να πουν εμείς τα πιστώσαμε στον τάδε λογαριασμό του υπουργείου, απευθυνθείτε σε αυτό για να σας τα επιστρέψει. Και μετά τρέχα γύρευε.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.