Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

[Α21] Πρόστιμα (τρόποι καταβολής και ημερομηνίες)


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 680
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πελάτης έχει καταθέσει το παράβολο. Η πρώτη μηνιαία δόση λήγει μεθαύριο. Υπάρχει πρόβλημα στην υπαγωγή τηες δήλωσης αν αθετηθεί η καταληκτική ημερομηνία της πρώτης δόσης?

Χλωμό το βλέπω, αλλά θέλω την γνώμη κάποιου πιο έμπειρου.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Όχι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τη δήλωση.....

Ο "πελάτης" μπορεί να κάνει ό,τι τον φωτίσει η ....τσέπη του!

Edited by ΙΑΣΟΝΑΣ
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα  σας συνάδερφοι.

 

Πελάτης μου έχει δώσει για κλεισιμο στην υπηρεσια δόμησης παλια αλλαγή χρήσης (απο δευτερευουσα σε κύρια) σε αποθήκη η οποια είχε καταγραφεί με καταγγελία απο την πολεοδομία την δεκαετία του 90. Σήμερα η χρήση αυτή δεν υφίσταται και ειναι πάλι αποθήκη. Ενα απο τα στοιχεία που ζητάει να προσκομίσεις η υπηρεσία δόμησης ειναι η υπαγωγή στον 4178. ΅Εκεί, σύμφωνα με το άρθ.23 παρ.4" Αυθαίρετες κατασκευές, που έχουν κατεδαφιστεί πριν τις 28.7.2011 για τις οποίες έχουν βεβαιωθεί πρόστιμα ανέγερσης και διατήρησης στην αρμόδια φορολογική αρχή, υπάγονται στις διατάξεις του παρόντος με την καταβολή παραβόλου ποσού πεντακοσίων (500) ευρώ."

 

Το προβλημα μου είναι στο ηλεκτρονικό σύστημα. Περνάω τα στοχεια , εμφανίζει προστιμο 500 ευρώ αλλα δεν μου εμφανίζει αυτόματα το pdf με το κωδικό του παραβόλου προς πληρωμή τωρα που περασα σε στάδιο αρχικής υποβολής και αρα δεν μπορω να το τυπώσω για τον ιδιοκτήτη ωστε να περάσω σε υπαγωγή. Η πλακα ειναι οτι με αφήνει αυτή την στιγμή το σύστημα να περασω σε υπαγωγή ενω δεν ειναι πληρωμένο το παράβολο.

 

Ως μαγος γιατρος εχω παιξει με τα  εξής: πεδιο "κατηγορία αυθαιρεσιάς" κενο, πεδιο τυπου αυθαιρεσιάς "ρύθμιση ή κατεδάφιση προ του 11" αλλα τιποτα.

 

Αν το εχει συναντήσει κανείς το πρόβλημα και κατάφερε να το λύσει με χαρά θα ακούσω την συμβουλή του,

 

Σας ευχαριστώ

 

Παρακαλώ να γίνεται έλεγχος θεμάτων

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής
akius

Edited by akius
Link to comment
Share on other sites

Εκανα αιτημα για αλλαγη απο μηνιαία σε εφάπαξ πληρωμη του προστιμου με 20 % εκπτωση και απερρίφθη με την ακόλουθη απαντηση.

 

Τα αιτήματα μετατροπής σε εφάπαξ με έκπτωση 20% γίνονται αποδεκτά εντός του εξαμήνου υπαγωγής, δηλ. μέχρι τη λήξη πληρωμής του αντίστοιχου ποσού. Μπορείτε να κάνετε αίτημα μετατροπής σε 30%+10% έκπτωση με μηνιαίες ή εξαμηνιαίες δόσεις.

 

Ξανακάνω αιτημα και δεχομαι την υπόδειξη που μου εκαναν σε εξαμηνιαια δόση και 10% εκπτωση και απερρίφθη ξανά με την ακόλουθη απαντηση. !

 

Τα αιτήματα μετατροπής σε 30%+10% έκπτωση (εφόσον δεν έχει ήδη εξοφληθεί εντός της προθεσμίας το 30% του προστίμου), γίνονται αποδεκτά εντός του εξαμήνου υπαγωγής, δηλ. μέχρι τη λήξη πληρωμής του αντίστοιχου ποσού.

 

Το δε 30% εχει εξοφληθεί εντός της προθεσμίας , τι γίνεται ξέρει κανείς ?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.