Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Recommended Posts

Έχει κανείς υπόψη του από ποτε θα ισχύσουν οι νεες τιμές ζώνης?? Ψηφίστηκε η ΥΑ? Θα υπάρξουν αλλαγές και στα πρόστιμα και φαντάζομαι στις δόσεις των δηλώσεων που έχουν επιλέξει αυτόν τον τρόπο πληρωμής. Έχει κανείς κάτι νεότερο???

Link to comment
Share on other sites

Ένας μέρος δείχνει να είναι εντός ΑΠΑΑ, υπάρχει χάρτης.

 

Για το τμήμα εκτός ΑΠAΑ η ΤΖ είναι 500 ευρώ για εντός/εκτός σχεδίου.

Edited by akis73
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι, υπογράφηκε η αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών. Πιστεύτε ότι τα πρόστιμα θα υπολογίζονται πλέον με τις νέες μειωμένες τιμές ζώνης? Το ότι ο 4178 αναφέρει στο άρθρο 18 ότι οι τιμές ζώνης υπολογίζονται σύμφωνα με το σύστημα αντικειμενικών αξιών του Υπουργείου Οικονομικών, που ίσχυε στις 28.7.2011, δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται οι παλιές τιμές. 'Αλλωστε αφού την 28.7.2011 αναπροσαρμόσθηκαν για τελευταία φορά οι αντικειμενικές,αυτή την ημερομηνία αναφέρει και το άρθρο 18,ώστε να αποκλείσει την περίπτωση κάποιος να χρησιμοποιήσει παλαιότερες τιμές.Δεν περιλαμβάνει κατά την προσωπική μου άποψη το ενδεχόμενο μελλοντικής αναπροσαρμογής, όπως συμβαίνει σήμερα...

Link to comment
Share on other sites

Αυτό ακριβώς σχολιάζω..ότι δεν είναι τόσο σαφής.Απλά ξαναλέω πως θεωρώ ότι αναφέρει την 28.07.2011, καθώς ήταν η τελευταία φορά που αναπροσαρμόσθηκαν οι αντικειμενικές και πιστευώ ότι είναι απολύτως λογικό να εφαρμόζονται πλέον οι νέες τιμές. Όπως και να έχει πάντως πρέπει να δοθεί επίσημη διευκρίνηση.

Link to comment
Share on other sites

http://www.cnn.gr/news/ellada/story/17349/allages-se-eikosi-foroys-apo-tis-nees-antikeimenikes-axies

 

Για να επανέλθω, ρίξτε μια ματιά στο παραπάνω άρθρο, όπου αναφέρονται τα πολεοδομικά πρόστιμα διατήρησης αυθαιρέτων.Γιατί λοιπόν να μην περιλαμβάνονται και τα πρόστιμα τακτοποίησης 4178

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.