Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

[Α23] Σταυλικές - κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις (δικαιολογητικά, πρόστιμα κ.τ.λ.)


Recommended Posts

 

Pavlos33 ευχαριστω για την αμεσοτητα. Τον εντοπισμο τον κανω ανετα καθως μου δωσανε αντιγραφο απο την ακριβη δηλωση. Εχω αποσπασμα google earth οπου φαινεται ποιες ειναι οι σταυλικες εγκαταστασεις που  εχει δηλωσει. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχει δηλωσει καθολου στον οσδε το αγροτεμαχιο πανω στο οποιο βρισκονται οι σταυλοι. Αυτο του δημιουργει προβλημα για την ενταξη στον 4178 με 300 ευρω??

 

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 793
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πως εντοπίζεις το στάβλο που δηλώνει στον ΟΣΔΕ, αφού όπως αναφέρεις δεν εμφαίνεται στη δήλωση εντοπισμός? Τον εντόπισες κατόπιν υποδείξεως του κτηνοτρόφου?

Μου κάνει εντύπωση αυτό που έχει γίνει.

Για τις καλλιέργειες όχι μόνο γίνεται εντοπισμός, αλλά και εμβαδομέτρηση (έστω και πολλές φορές με μεγάλες ατέλειες).

Κάτι ανάλογο δεν θα έπρεπε να γίνεται για τους στάβλους, μόνο όσο αφορά στη θέση τους πάνω στο χάρτη? (παλιό υπόβαθρο της google χρησιμοποιεί η εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ)

Link to comment
Share on other sites

δεν το εξηγησα σωστα! εχει δηλωσει κανονικα τις σταυλικες εγκαταστασεις. Τα κτιρια δηλαδη. οποτε απο τον οπεκεπε μυ δωσανε αντιγραφο της δηλωσης οπου λεει οτι στη θεση ταδε εχει δηλωσει 2 στρ. σταυλικες εγκαταστασεις μεσα στις οποιες βαζει τα ζωα του. Η δηλωση συνοδευεται απο αποσπασμα χαρτη google eaerth οπου φαινεται ενα πολυγωνο που περικλειει τα κτηρια. το εμβαδον του πολυγωνου ειναι 2 στρ οση δηλαδη εκταση καταλαμβανουν τα κτιρια-σταυλοι. Δεν εχει ομως δηλωσει καθολου το χαωραφι πανω στο οποιο ειναι κτισμενοι οι σταυλοι. Το χωραφι ειναι 5500 στρ. κ δεν το εχει δηλωσει στον οπεκεπε. Αυτο ρωταω αν επηρεαζει καπου στην ενταξη του.Ο υπαλληλος μου ειπε οτι ολοι οι κτηνοτροφοι δηλωνουν κ τους σταυλους κ τα χωραφια πανω στα οποια εχουν κτισει τους σταυλους.Του δικου μου του ξεφυγε.

 

 

τη θεση δηλαδη κ το εμβαδον τους τα εχει δηλωσει στον οπεκεπε.Τα δηλωνει εδω κ χρονια κανονικα.το χωραφι δεν δηλωνει κι αυτο ειναι που με προβληματιζει.

Edited by terry
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Στο Απόσπασμα Χάρτη Ενίσχυσης του ΟΣΔΕ, εμφανίζεται με βάση τις συντεταγμένες ένα τμήμα του αγροτεμαχίου που βρίσκεται η σταυλική εγκατάσταση και μάλιστα στο μέσο του αγροτεμαχίου (χαρακτηριστικά περιλαμβάνει ένα τμήμα της σταυλικής εγκατάστασης).

Καμιά ιδέα για το τί μπορώ να κάνω;

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

σε σταβλικη εγκατασταση εκτροφης αμνοεριφιων  η οποια εχει αδεια του 87 εγινε προσθηκη κατ επεκταση  αποθηκης και υποστεγου  με αδεια  το 2007,

Σημερα ο ιδιοκτητης εχει κλεισει το υποστεγο και ειναι  και αυτος χωρος σταυλικος 

Στο δκ του 2007 ο μηχανικος δειχνει <<καλυψη = δομηση>> 

ουσιαστικα εχουμε κλεισιμο  του χωρου και αλλαγη χρησης του ..

ενημερωση η τακτοποιηση ??

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.