Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

[Α30] Παλιές δηλώσεις (Ν. 3843/10 & Ν. 4014/11) και Ν. 4178/13


Recommended Posts

Αυτό που έγραψα ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις αρκεί βέβαια να τεκμηριώνεται η δηλούμενη παλαιότητα. Δεν γνωρίζω ποιες είναι οι αυθαιρεσίες στην περίπτωσή σου για να σου πω αν αρκεί η αεροφωτογραφία που έχεις. Έγινε συμβατική κατασκευή αντί για λυόμενο? Έγιναν υπερβάσεις? Αν θες κάνε μια σύντομη περιγραφή για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε πιο συγκεκριμένα.

 

Lertom ειλικρινά ευχαριστώ, αλλά πιστεύω ότι θα κουράσω και θα απασχολώ το Forum άσκοπα - μιλώντας περαιτέρω με προσωπικό θέμα. 

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει πρόβλημα, όλοι τα προσωπικά μας θέματα παραθέτουμε. Σκέψου ότι η περίπτωση που απασχολεί εσένα μπορεί να απασχολεί κι άλλους οπότε τελικά δεν είναι κάτι προσωπικό αλλά συμβάλλει στη γενική γνώση.

Επειδή εδώ θα είναι οφ τόπικ, μπες στο παρακάτω λινκ και περιέγραψε εκεί την περίπτωσή σου:

http://www.michanikos.gr/topic/35771-%CE%9107-%CE%91%CF%80%CF%8C%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BE%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%85%CE%B8%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B5%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83/page-74?do=findComment&comment=713777

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι έχει απασχολήσει κανέναν σας το θέμα ότι ο 4178 αναφέρει ότι εφπαξ καταβολή θα είναι δυνατή μέχρι της 8/8/2014 (μπορεί να αναφέρεται και σε κάποια εγκύκλιο), αν μεταφερθεί δήλωση απο το 4014 που έχει ήδη εξοφλημένο πρόστιμο και αλλάξουν κάποια από τα δεδομένα της με αποτέλεσμα να γίνει επαναϋπολογισμος του προστίμου τότε θα ισχύσει η έκπτωση μετά της 8/8/2014 για την εφαπαξ καταβολή? 

Link to comment
Share on other sites

πελατης μου εχει τακτοποιησει με 3843 υπερβαση δομησης 15 μ2 

ομως εγω το υπολογιζω 19 μ2

θα πρεπει να βαλω και τα 19 μ2 να αφαιρεθουν τα ηδη πληρωμενα?

ή αρκει τα 4 μ2, που συμφερει οικονομικα

καθως το προστιμο εκτινασσεται σε σχεση με αυτο του 3843?

ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Εξαρτάται από το πως είναι "προσδιορισμένα" στην κάτοψη που έχει υποβληθεί με τον φάκελο του 3843, αυτά τα 15 τ.μ. και το πως "προσδιορίζονται" τα υπόλοιπα 4 τ.μ.

Δηλαδή, αν τα υπόλοιπα 4 τ.μ. είναι σε άλλο σημείο της ιδιοκτησίας, τότε όχι δεν υπάρχει πρόβλημα να δηλώσεις μόνον αυτά.

Αν όμως είναι από λάθος υπολογισμό των 15 τ.μ. κ.λπ. τότε καλό είναι να τα ξαναβάλεις όλα μαζί σωστά και να συμψηφίσεις τα ήδη καταβληθέντα.

Link to comment
Share on other sites

ναι ειναι ο ιδιος χωρος

παντως ετσι οπως το σκεφτομαι δε ΄βλεπω΄ καποιο προβλημα να μπουν μονο τα 4

εσυ τι προβλημα νομιζεις οτι προκυπτει?

Link to comment
Share on other sites

Μόνο το πως θα "προσδιορίσεις" αυτά τα 4 τ.μ. στην κάτοψη που θα υποβάλλεις (και ξέχωρα τα υπόλοιπα 15 τ.μ. που έχουν ρυθμιστεί με τον 3843).....

Link to comment
Share on other sites

Aφού είναι εύκολα "διακριτό" τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.