Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Διαφορες περιπτώσεις αυθαιρεσιών του Ν. 4178/13


Recommended Posts

Όταν γίνει η Γ.Σ πρέπει να συνταχθεί ένα πρακτικό στο οποίο να αναφέρεται η απόφαση και να υπογράψουν όλοι όσοι συμφωνούν. Ιδανικότερα παίρνεις ΥΔ από κάθε συνιδιοκτήτη με γνήσιο υπογραφής. ΥΔ του ιδιοκτήτη σου να λέει ότι οι άλλοι συμφωνούν δεν είναι δεκτή.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κατά την αυτοψία βρέθηκε υπέρβαση – επέκταση προβόλου οριζόντιας ιδιοκτησίας.

Πέραν του ιδιοκτησιακού που κατά τη γνώμη μου απαλλάσσεται του ελέγχου, η επέκταση του προβόλου είναι υπέρβαση δόμησης ή κάλυψης;  

Link to comment
Share on other sites

Η διάταξη της παρ. 1 του άρθρου 25 με καλύπτει ώστε να μη θεωρώ πως υπάρχει υπέρβαση δόμησης ή κάλυψης (για τους προβόλους 20% της δόμησης);

 

Οι αυθαίρετες κατασκευές σε κτίσματα με οικοδομική άδεια κρίνονται αυτοτελώς και δεν επηρεάζουν, για κάθε συνέπεια, όπως η σύνδεση με δίκτυα κοινής ωφέλειας και η δυνατότητα μεταβίβασης, τα νόμιμα τμήματα αυτών που λειτουργικά δεν τελούν σε σχέση με την αυθαίρετη κατασκευή.

 

Δηλαδή έχω ένα αυθαίρετο πρόβολο που εξετάζεται αυτοτελώς και δε μπαίνω στη διαδικασία υπολογισμού αν το σύνολο τους στο κτίριο είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο του 20%. 

Edited by nzerman
Link to comment
Share on other sites

Συναδελφοι καλησπερα. Μπηκατε στο συστημα μας πως ειναι τα πραγματα το αναβαθμισαν? λειτουργει? παντως τα προστιμα αποτι λεπω στα ιδια κυμαινονται, δεν ειναι φθηνοτερα που ελεγαν!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.