Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ν. 4178/13 (Αντιμετώπιση της αυθαίρετης δόμησης) - Οδηγός Αναζήτησης


Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...
  • 7 months later...

Κλικάροντας στα περισσότερα link του πρώτου post, δεν μου επιτρέπεται η πρόσβαση στις αντίστοιχες σελίδες. Είμαι εγγεγραμμενο μέλος του forum, κανονικά δεν θα έπρεπε να μου επιτρέπεται η πρόσβαση σε όλα τα αρχεία; Πρέπει να κάνω κάποια επιπλέον ενέργεια για να μου επιτραπεί η είσοδος; 

Παρακαλώ αν μπορεί κάποιος εκ των συντονιστών να με ενημερώσει. Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Ο πελάτης έχει καταβάλει το 30% του προστίμου και πληρώσει ήδη τις 2 από τις 9 εξαμηνιαίες δόσεις. Μέχρι την λήξη του Ν.4178,δηλ. στις 08-10 είναι η λήξη προθεσμίας για την έκδοση της βεβαίωσης? Ρωτώ γιατί  αναμένεται να αλλάξει το καθεστώς της περιοχής από ΕΚΤΌΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΕ ΕΝΤΟΣ. Σε περίπτωση που είναι απαραίτητο να εκδόσω ως 08-10 την βεβαίωση (είτε λόγω προθεσμίας του ν.4178 είτε λόγω απαίτησης του πελάτη) και η δήλωση πάει αναγκαστικά σε οριστική υπαγωγή μπορώ στην πορεία του χρόνου των δόσεων (επόμενα 3 χρόνια) να κάνω αίτημα για να ''ανοίξει'' η δήλωση και να επαναπροσδιοριστούν οι δόσεις λόγω αλλαγής από Εκτός σχεδίου σε Εντός?
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Για υπαγωγή στον 4178/2013 των εξής:

-ΦΚ1 Κατηγορία 1

-ΦΚ2 Κατηγορία 3

-ΦΚ3 Λοιπές Παραβάσεις

Προκύπτει συνολικό πρόστιμο 1500 ευρώ. Στην προσωρινή υπαγωγή που έκανα σήμερα, για εφάπαξ εξόφληση, προέκυψε υπόλοιπο προς πληρωμή μόνο 515 ευρώ (500 ευρώ τέλος υπαγωγής και 15ευρώ η ανταπόδοση του ΤΕΕ). Γνωρίζει κάποιος γιατί αυτή η μεγάλη μείωση του προστίμου???

 

Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας.
Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής
Ευχαριστώ, danaikaterina

Edited by danaikaterina
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.