Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Εγκρίθηκε πρόγραμμα ενίσχυσης δικαιούχων για την απόκτηση της ιδιότητας του Ενεργειακού Επιθεωρητή


ikoutoulas

Recommended Posts

 

Καλημερα παιδια, για την υποβολη των στοιχειων της ενισχυσης βαζουμε τον ιδιο ΚΜΧ που βγαλαμε για την αιτηση για μονιμος επιθεωρητης;

 

 

βγάζεις νέο ΚΜΧ και κάνεις ξανά την ίδια διαδικασία.

Περιμένεις να περαστούν στο σύστημα τα αρχεία και μετά τα διαλέγεις στην αίτηση. 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Τελικά το ΕΣΠΑ 2010 τοπ αναφέρουμε? Στο φορέα χορήγησης της ενίσχυσης για το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ 2010 τι βάζουμε? Κάπως έτσι σκέφτομαι να ανεβάσω την Υ/Δ

post-6641-0-11238300-1381747074_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Με τα εκκαθαριστικά να μπαίνετε στο taxis να ελέγχετε. Εμένα έχει εκκαθαριστεί όπως βλέπω στο ιντερνετ και θα το τυπώσω από εκεί. Από ότι ακούω θα αργήσουν να τα στείλουν ταχυδρομικά.

 

Μην μπλέκετε με περσινά εκκαθαριστικά κ.τ.λ. Υπομονή και θα εκκαθαριστεί η δήλωση έστω online.

 

 

Τελικά το ΕΣΠΑ 2010 τοπ αναφέρουμε? Στο φορέα χορήγησης της ενίσχυσης για το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ 2010 τι βάζουμε? Κάπως έτσι σκέφτομαι να ανεβάσω την Υ/Δ

 

Αναφέρεσαι στο Ελευθέρων Επαγγελματιών λογικά.

 

Αυτό είναι de minimis μεν αλλά είχε εξοφλήσει το 2010 δηλαδή εκτός των χρονικών ορίων που λέει η προκήρυξη. Άρα δεν το βάζουμε.

 

Εγώ την de minimis θα την στείλω χωρίς πίνακες κ.τ.λ. απλά θα γράφω ότι δεν έχω λάβει ενίσχυση ήσσονος...κ.τ.λ. , η ενίσχυση που θα λάβω δεν υπερβαίνει τα 200.000, η επιχείρηση δεν ειναι προβληματική κ.τ.λ. και τέλος ότι δεν εκκρεμεί διαδικασία ανάκτησης παλαιάς ενίσχυσης. Τα γράφει τα μπλα μπλα και το υπόδειγμα νομίζω.

Edited by terry
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σας. nvadikol και εγω ειμαι σε αυτο το προγραμμα . νομιζω οτι ειναι ασχετο με ενισχυση de minimis. δε ξερω αν καποιος αλλοσ ξερει πιο σιγουρα να σου απαντησει. παιδια μια ερωτηση επειδη λετε οτι δε χρειαζεται η αποδειξη ακομα στις ερωτησεις -απαντησεις. ερ 6 https://www.buildingcert.gr/files/page.view?page=eysed λεει μεσα στα δικαιολογητικα οτι χρειαζεται.τον οδηγο τον εχω διαβασει αλλα τελικα θα τη βαλουμε??

 

 

μαλλον επειδη ο καινουριος οδηγος λεει οτι δε το βαζουμε δε θα το βαλουμε κιολας. ετσι ? αυτο καταλαβα απο μονη μου τελικα.

Edited by terry
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σας. nvadikol και εγω ειμαι σε αυτο το προγραμμα . νομιζω οτι ειναι ασχετο με ενισχυση de minimis. δε ξερω αν καποιος αλλοσ ξερει πιο σιγουρα να σου απαντησει. παιδια μια ερωτηση επειδη λετε οτι δε χρειαζεται η αποδειξη ακομα στις ερωτησεις -απαντησεις. ερ 6  https://www.buildingcert.gr/files/page.view?page=eysed λεει μεσα στα δικαιολογητικα οτι χρειαζεται.τον οδηγο τον εχω διαβασει αλλα τελικα θα τη βαλουμε??

 
 
Επιπλέον της δήλωσης των παραπάνω στοιχείων, ο αιτών καλείται να προσκοµίσει σε ηλεκτρονική µορφή (σκαναρισµένη µορφή σε αρχείο εικόνας ή pdf) σε διάστηµα δεκαπέντε (15) ηµερών από την ηµεροµηνία υποβολής της αίτησης, τα επιπλέον 
δικαιολογητικά. 
− αντίγραφο εκκαθαριστικού σηµειώµατος του τελευταίου οικονοµικού έτους, 
− υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 µε επικύρωση του γνησίου της υπογραφής, µε την οποία ο υποψήφιος δηλώνει ότι είναι αληθή όλα τα στοιχεία που συνοδεύουν την αίτησή του, (υπόδειγµα Υπεύθυνης ∆ήλωσης  παρατίθεται στο Παράρτηµα Ι). 
− δήλωση συµµόρφωσης µε τον κανονισµό De Minimis, όπως αυτός εκάστοτε ισχύει και στοιχεία ελέγχου σώρευσης κρατικών ενισχύσεων (υπόδειγµα ∆ήλωσης παρατίθεται στο Παράρτηµα ΙΙ) 
Τα πρωτότυπα των ανωτέρω δικαιολογητικών, θα πρέπει να έχουν αποσταλεί στον ΕΦ∆ πριν από την καταβολή της ενίσχυσης. 
 
Στην τελική φάση του Προγράµµατος και πριν την καταβολή της ενίσχυσης στους τελικούς δικαιούχους, ο Ε.Φ.∆. τους καλεί (µέσω ηλεκτρονικού ταχυδροµείου) να επισκεφτούν την ηλεκτρονική πλατφόρµα και να εισάγουν τα στοιχεία κόστους της κατάρτισης τους (συνολικό κόστος, απόδειξη λιανικής)
 
Άρα λογικά στο τέλος η απόδειξη και όχι τώρα.
Link to comment
Share on other sites

Οπότε την ενίσχυση από το πρόγραμμα Ελευθέρων Επαγγελματιών 2010 δεν την αναφέρουμε. Κάπως έτσι σκέφτομαι να ανεβάσω την Υ/Δ κάποια παρατήρηση?

 

post-6641-0-29318000-1381749101_thumb.jpg

post-6641-0-25193000-1381749111.jpg

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παιδιά. οι αποδείξεις από τα σεμινάρια δεν χρειάζονται? γιατί στον οδηγό είναι μέσα στα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Edited by stelor
Link to comment
Share on other sites

Έχω την εντύπωση ότι οι αποδείξεις από τα σεμινάρια καταχωρούνται εκεί που λέει άλλο, στο τελευταίο πεδίο δηλαδή.. Εκτός αν έχετε υπόψιν κάτι διαφορετικό

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.