Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Εγκρίθηκε πρόγραμμα ενίσχυσης δικαιούχων για την απόκτηση της ιδιότητας του Ενεργειακού Επιθεωρητή


ikoutoulas

Recommended Posts

Αν δεν έχεις πάρει καμία ενίσχυση τοτε πώς το δηλώνεις στο buildingcert?

 την σκανέρεις κενή ή δεν αφήνεις το πεδίο άδειο.

 

 

zio7

αυτό εννοώ.

Edited by soundholics
Link to comment
Share on other sites

Το "Νέοι Ελεύθεροι Επαγγελματίες - Νέοι Επιστήμονες" είναι De Minimis (το λέει στον οδηγό του προγράμματος) οπότε πάει στον πρώτο πίνακα! Το επιβεβαίωσα και την Παρασκευή που πήγα στον ΟΑΕΔ και ρώτησα!

Επιβεβαιώνω κι εγώ, μετά από επίσκεψη σήμερα στον ΟΑΕΔ.

Στον φορέα ενίσχυσης συμπληρώνουμε 'ΟΑΕΔ', στο εγκριθέν ποσό '21000 ευρώ' και ημερομηνία καταβολής, την ημερομηνία της τελευταίας δόσης.

 

Αυτά από μένα... και πολύ το κούρασα.

Δεν περιγράφω άλλο!

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα με την σειρά μου...εγώ είμαι στο πρόγραμμα "Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους ώς 29 ετών",στο οποίο κάνω μια 5μηνη πρακτική και στο τέλος θα μου χορηγηθεί κάποιο ποσό....Αυτό θεωρείται ενίσχυση;Να το βάλω στο Παράρτημα ΙΙ;

τελικά με αυτό ξέρει κανείς τίποτα....;Παίρνω τηλέφωνο να ρωτήσω αλλά δεν το σηκώνει κανένας.

Link to comment
Share on other sites

Επιβεβαιώνω κι εγώ, μετά από επίσκεψη σήμερα στον ΟΑΕΔ.

Στον φορέα ενίσχυσης συμπληρώνουμε 'ΟΑΕΔ', στο εγκριθέν ποσό '21000 ευρώ' και ημερομηνία καταβολής, την ημερομηνία της τελευταίας δόσης.

 

Αυτά από μένα... και πολύ το κούρασα.

Δεν περιγράφω άλλο!

Και συγκεκριμένα την ημερομηνία που κόπηκε το τιμολόγιο και όχι πότε μπήκε η δόση στην τράπεζα. Έτσι μου είπαν εμένα τουλάχιστον.

Link to comment
Share on other sites

καλημερα! nvadikol το ψαχνω λιγο και εγω γιατι με ενδιαφερει αλλα γενικα και στο εκ 1998/2006 μιλαει για επιχειρησεις εμεις μπηκαμε σε αυτο το προγραμμα ως ανεργοι.οποτε δεν ειναι ασχετο το ενα με το αλλο? αν τους βρεισ στο τηλ και μαθεις πες κατι γιατι και σε εμενα δε το σηκωνουν . μπορει να απαντησουν σε e mail ομως.

 

και κατι αλλο ,αυτα τα λεφτα δε τα εχουμε παρει ακομα!οποτε δε εχουν φανει πουθενα .δηλαδη αν αυριο εγω φυγω απο την πρακτικη για οποιοδηποτε λογο λεφτα δε παιρνω αρα .....

Edited by melita
Link to comment
Share on other sites

Οντως θα τους τα επιστρεψουμε.....

 

μιλαμε για φοβερη πρωτοπορια.....ολοι κανουν επιδοτουμενα  σεμιναρια για επιμορφωση, εμας μας επιβαλαν σεμιναρια που πολλοι πληρωσαν διπλασια  και τα θελουν και πισω...........

 

αν τα συνολικα εξοδα για το επιθεωρητηλικι  δεν τα αποσβεσουμε σε 10 μηνες , εμεις εχουμε δικαιωμα επιστροφης σεμιναριων,παραβολων,λογισμικου;;;

Σε ευχαριστώ Σάββα.

Δεν έχει λοιπόν νόημα να μπω στην διαδικασία να πάρω τα 400€, αφού δεν με απασχολεί πλεόν καθόλου το θέμα του Ενεργειακού Επιθεωρητή για τους εξής λόγους:

  • Είμαι εργολάβος μονώσεων και ανάμεσα σε Π.Ε.Α. και Έργο επιλέγω φυσικά το Έργο (Εάν εμπλακώ στο έργο δεν μπορώ να εκδώσω Π.Ε.Α.).
  • Οι εξετάσεις του Τ.Ε.Ε. θα είναι πιστεύω παρωδία αλά Α.Σ.Ε.Π. (παθός και μαθός) ώστε να πάρουν πίσω όσα μπορούν περισσότερα 400αρια και δη έντοκα (στον ΑΣΕΠ έβγαζες τα μάτια σου να δώσεις 21 μαθήματα για να σου πάρουν τελικώς την θέση οι μιλημένοι των πίνακων του Υπουργείου Παιδείας).
  • Μοίρασα 15400 φυλλάδια από την αρχή του χρόνου και είχα μόλις 4 ενδιαφερόμενους…0,26‰… Η αγορά είναι ήδη υπερκορεσμένη.
  • Εάν δεν καλύψουν λέει τον ελάχιστο αριθμό των 5000 Ενεργειακών επιθεωρητών  με τις εξετάσεις του Τ.Ε.Ε., θα ορίσουν και άλλους Ενεργειακούς Επιθεωρητές πέραν αυτών που εξετάστηκαν!!! Με αυτήν την φράση καλύπτουν τον κώλο (ευπρεπώς κατοχυρώνονται) και είναι σαν να μας προσεχδιάζουν τι θα συμβεί στις εξετάσεις (σφαγή).
Link to comment
Share on other sites

κατι μου λεει οτι θα παμε για μαλλι (τα 400) και θα βγουμε  κουρεμενοι!!!! δε ξερω σκεφτομαι σοβαρα να μη στειλω τα χαρτια μου. βεβαια στο τελος μετα το κραξιμο  μπορει ουτε εξετασεις να μην κανουν .

Link to comment
Share on other sites

Αν πάρεις τα 400Ε και για τα 3 σεμινάρια, θα σου ζητήσουν λεφτά πίσω σε περίπτωση που αποτύχεις και στις άλλες δύο κατηγορίες.

Εξετάσεις σε λέβητες-κλιματιστικά, δεν το βλέπω πριν το 2015. Τώρα όποιος θα ζητάει 400Ε κι ενδιαφέρεται μόνο για τα κτήρια, υπάρχει θέμα.

Πάντως, αυτά που πήραν παράνομα οι αγρότες επί Χατζηγάκη...τελικά δεν επεστράφησαν. Και μιλάμε για λεφτά, όχι για 400Ε!

Link to comment
Share on other sites

συναδελφε καλλιμαχεα

 

 

μιλαμε πλεον για 1 ,ή 2 ΠΕΑ τον μηνα, σε καλο μηνα,που αν το κανεις σωστα ,εχεις κερδος καθαρο 50 ή 60 ευρω.....

ουσιαστικα πλεον ,το σχεδιο ΔΕΗ εχει πιο πολυ ζητηση και κερδος....................

πολλοι προσωρινοι της δευτερης φουρνιας ,που ηταν νεοτεροι και ειχαν επενδυσει στο επιθεωρητηλικι ,δεν γραφτηκαν καν στο μητρωο , οχι γιατι ηταν δυσκολο να πανε 5 μερες σε ενα σεμιναριο, αλλα προτιμουν να κλεισουν βιβλια ,ωστε να μην εχουν εξοδα και να γραφτουν οαεδ μπας και βγει κανενα προγραμμα...αλλωστε αν τους τυχει κανενα ΠΕΑ το δινουν σε αλλον,ολοι πλεον εχουν εναν γνωστο που ειναι επιθεωρητης....

απλως με ολες τις καθυστερησεις ,τις εξυπναδες,τις διοριες ,τους απανωτους νομους, βρεθηκαν οι πρωτοι που ειχαν μονοπωλιο 1,5 χρονο να βγαλουν οντως εν καιρο κρισης ενα καλο εισοδημα....

 

απο την πειρα μου ,αν γινουν εξετασεις οπως λενε οτι θα γινουν ,με την διαδικασια που λενε ,το 80% των υποψηφιων θα αποτυχει, αλλα σε ενα χρονο δεν θα τους νοιαζει κιολας.........ειναι απαραδεκτο να ζητησουν πισω λεφτα ΕΣΠΑ για επιμορφωση, που εχουμε κανει..τι θα τα κανουν σαμπως,θα επιδοτησουν αλλο σεμιναριο ;;;;;;

Edited by savas76
Link to comment
Share on other sites

Καλά νταξ.......σιγά μην επιστραφούν. Τρέχα γύρευε, ότι δίνεται δεν επιστρέφεται, κάποια πατέντα θα παίξει.... Από την άλλη πιστεύω ότι οι εξετάσεις αν ποτέ γίνουν (που δεν το νομίζω, καποιο ΦΕΚ θα σκάσει που θα τις καταργεί) θα είναι εντελώς παιδική χαρά και δεν θα κόβεται κανένας.....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.