Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Εγκρίθηκε πρόγραμμα ενίσχυσης δικαιούχων για την απόκτηση της ιδιότητας του Ενεργειακού Επιθεωρητή


ikoutoulas

Recommended Posts

Πραγματικά δεν έχει όρια η κοροιδία-αηδία στο θέμα των ΠΕΑ.Ξεκινώντας από το γεγονός οτι στην αρχή έπρεπε να ήσουν>10ετία,οπότε μια χαρά βολεύτηκαν οι παλιοί,μετα το γεγονός οτι μας εξανάγκασαν να κάνουμε σεμινάρια (επί πληρωμή κιόλας!) για να κάνουμε ΠΕΑ,ενώ ΜΕΑ μια χαρά κάνουμε και υπογράφουμε,μετά το γεγονός οτι έπρεπε να περάσουμε εξετάσεις,που είχαν αναγγελθεί εδώ και 2 χρόνια αλλά τώρα γίνονται (με τεράστια και ΗΛΙΘΙΑ σε μεγάλο τμήμα ύλη,με ακόμα πιο ΗΛΙΘΙΕΣ προυποθέσεις-ελέγχους και ακόμα πιο ΗΛΙΘΙΕΣ εν δυνάμει ερωτήσεις),και τέλος η περίφημη επιδότηση,που από το Σεπτέμβη που εξαγγέλθηκε και στείλαμε δικαιολογητικά,ακόμα όχι μόνο δεν είδαμε τίποτα,αλλά επιπλέον έχει τροποποιηθεί 2-3 φορές,ενώ πρόσφατα μάθαμε οτι πάγωσε κιόλας για λόγους αξιοπιστίας του ΕΣΠΑ!!!!!
Και ως κερασάκι στην τούρτα,μας κάνουν και τη γυριστή με την ηλεκτρονική πλατφόρμα και τη μη υποχρεωτική υποβολή των ΠΕΑ σε ενοικίαση και πάπαλα η δουλειά


Όλη η αχρηστία-αποτυχία-ανικανότητα της δημόσιας διοίκησης,της γραφειοκρατίας και του ΤΕΕ σε όλο τους το ΑΠΥΘΜΕΝΟ μεγαλείο... :(
 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Απόφαση απόρριψης Αιτήσεων Χρηματοδότησης για το Πρόγραμμα «Ενίσχυση Δικαιούχων για την απόκτηση της ιδιότητας του Ενεργειακού Επιθεωρητή», στον Άξονα Προτεραιότητας 6 «Ενίσχυση της Προσαρμοστικότητας του Ανθρωπίνου Δυναμικού και των Επιχειρήσεων στις 2 Περιφέρειες Σταδιακής Εισόδου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (Ε.Π.ΑΝ.Α.Δ).

 

Απόφαση Υπαγωγής Αιτήσεων Χρηματοδότησης Δυνητικά Δικαιούχων για το Πρόγραμμα «Ενίσχυση Δικαιούχων για την απόκτηση της ιδιότητας του Ενεργειακού Επιθεωρητή», στον Άξονα Προτεραιότητας 6 «Ενίσχυση της Προσαρμοστικότητας του Ανθρωπίνου Δυναμικού και των Επιχειρήσεων στις 2 Περιφέρειες Σταδιακής Εισόδου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (Ε.Π.ΑΝ.Α.Δ).

 

Απόφαση απόρριψης Αιτήσεων Χρηματοδότησης για το Πρόγραμμα «Ενίσχυση Δικαιούχων για την απόκτηση της ιδιότητας του Ενεργειακού Επιθεωρητή», στον Άξονα Προτεραιότητας 4 «Ενίσχυση της Προσαρμοστικότητας του Ανθρωπίνου Δυναμικού και των Επιχειρήσεων στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (Ε.Π.ΑΝ.Α.Δ).

 

Απόφαση Υπαγωγής Αιτήσεων Χρηματοδότησης Δυνητικά Δικαιούχων για το Πρόγραμμα «Ενίσχυση Δικαιούχων για την απόκτηση της ιδιότητας του Ενεργειακού Επιθεωρητή», στον Άξονα Προτεραιότητας 4 «Ενίσχυση της Προσαρμοστικότητας του Ανθρωπίνου Δυναμικού και των Επιχειρήσεων στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης» (Ε.Π.ΑΝ.Α.Δ).

 

Περισσότερα: https://diavgeia.gov.gr/f/ypeka

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Εχει καταλαβει κανεις που στελνουμε τα πρωτότυπα δικαιολογητικα;

 

Το σημειο που επικαλειται ως αναφορα στον οδηγό της 20ης /09/2013 γράφει για ηλεκτρονική υποβολή.

 

Αφου εχει γινει αυτο το βημα. Υποτίθεται οτι πρέπει να ξεκινήσουν οι καταβολές.

Link to comment
Share on other sites

Aυτο το 'σταδιακής εισόδου' τι θέλει να πει??

Οτι καθε εξαμηνο θα χρηματοδοτουνται 350 ατομα απο τα 3500 συνολικα που δικαιουνται τη χρηματοδοτηση?

Εχει δει κάποιος συνάδερφος απο την Αττικη το όνομα του?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.