Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

"Απλή" διαδικασία ενημέρωσης φακέλου για αλλαγή χρήσης σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ. 2 του Ν4067/12


Miltosb.

Recommended Posts

Συνάδελφοι καλημέρα,

επειδή πολύ με έχει ταλαιπωρήσει η διεύθυνση υγείας σχετικά με τα απαιτουμενα του ΦΕΚ 1009/13 για βεβαίωση λειτουργίας εργαστηρίου φυσικοθεραπείας καταλήξαμε οτι επειδή δεν έχει εφαρμοστεί η ταυτότητα κτιρίου (Ν3843/10) θα πρέπει λέει, η πολεοδομία να μου δώσει ένα "χαρτι", για την ακρίβεια το στέλεχος της υπάρχουσας άδειας του κτιρίου που να λέει ότι βάσει του ΝΟΚ ενημερώνεται η χρήση από ότι ήταν σε εργαστήριο φυσικοθεραπείας αφού εννοείται πληρούνται οι προϋποθέσεις του άρθρου 5 (φορτία, θέσεις στάθμευσης κλπ).

Ε εκεί ξεκίνησε ο γολγοθάς... στον Δήμο της Αθήνας μου λένε δεν υπάρχει τέτοια διαδικασία και τι μ@@@ες σου λένε στο υγειονομικό και εμείς στο αδειόχαρτο δεν γραφουμε τίποτα οι άλλοι να λένε μα πώς αφού το φέκ έτσι λέει, ο δέ πελάτης κλασσική περίπτωση νοίκιασε τον χώρο και μετέφερε μηχανήματα πρίν πάει σε μηχανικό κλπ κλπ.

Με τα πολλά μου είπαν να κανω αίτηση με το κείμενο του τίτλου του παρόντος και ο θεός βοηθός.

Σημείωση αυτή η διαδικασία εφαρμόζεται μόνο από τον Δήμο Θεσ/νικης ο οποίος έχει αναρτήσει στο διαδικτυο και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά τα οποία είναι "ξεβράκωμα" κανονικό, έλεγχος φορτίων, τεχνικές εκθέσεις, εξαρτημένο τοπογραφικό, ελεγχο γκαράζ αποτυπώσεις κλπ κλπ, τα οποία μόνο απλή διαδικασία δεν την κάνουν και πας για έλεγχο σαν άδεια δόμησης!

Έχει κανείς σας αντιμετωπίσει κατι ανάλογο?

Θέλω έναν ώμο να κλαψωωωωωωωωωωωωω!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.