Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Aναστολέας διάβρωσης οπλισμού


 
K.Κ

Recommended Posts

Μήπως έχει χρεισμιμοποιήσει κάποιος συνάδερφος ένα υλικό που κυκλοφορεί (δεν ξέρω αν μπορώ να γραψω την εταιρεία) για την αντιδιαβρωτική προστασία του χαλύβδινου οπλισμού? Η χρήση του

γίνεται με εμποτισμό πάνω στο μπετόν.

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά, αφήστε τις ντροπές (δεν ξέρω αν πρέπει να γράψω το όνομά του υλικού) και τα μισόλογα ("δυστυχώς") και πείτε τα πράγματα όπως έχουν.

 

Να μαθαίνουμε και εμείς που δεν ξέρουμε.

Link to comment
Share on other sites

CostasV το "δυστυχώς" που έγραψα, απαντά σαφέστατα στης ερώτηση τη που θέτει ο φίλος μας η οποία είναι "έχετε δουλέψει το τάδε πρόσμεικτο;". Δεν καταλαβαίνω που μπερδεύεσαι.

 

Και να έρθω σε κάτι άλλο: Είναι ένα θέμα το να γράφεις "το καλύτερο πρόσθετο σκυροδέματος είναι το Τάδε (και τα άλλα δεν πιάνουν μία)! Πληροφορίες στο www.tade.cpm" και άλλο να γράφεις "Το δείνα προϊόν, είναι καλό; Το έχει δουλέψει κανείς; Πως ενεργεί στην πράξη;" επειδή είτε υπάρχει μόνο αυτό το προϊόν στην αγορά είτε επειδή είναι η μοναδική εταιρία που γνωρίζουμε όταν κάνουμε την ερώτηση. Προς Θεού Κώστα (και υπόλοιποι)!

Πότε η αναφορά σε προϊόν θα ήταμ μεμπτή; Όταν θα το διαφήμιζε εις βάρος κάποιου άλλου. Εάν δηλ. ο φίλος Κ.Κ ρωτούσε "Ποιο υλικό αντιδιαβρωτικής προστασίας του χαλύβδινου οπλισμού να αγοράσω" και ο ένας έλεγε της Τάδε εταιρίας, ο άλλος της Δείνα, τότε ναί, αυτό είναι απαράδεκτο...

 

Η γνώση, έστω κι αν επέρχεται μέσω εμέσου διαφήμισης, είναι θεμιτή. Όπως δεν γνωρίζουν πολλοί, έτσι κι εγώ έχω βαθιά μεσάνυκτα για την ύπαρξη πρόσθετου σκυροδέματος αντιδιαβρωτικού και θα ήθελα να μάθω περισσότερα. Άλλωστε είμαι ένας από εκείνους που έκανε upload Εγχειρίδιο Σκυροδέματος μεγάλης εταιρίας πρόσθετων σκυροδέματος... Αλλά το έκανα με σκοπό το κοινό καλό και την διάδοση γνώσης.

 

Σε αυτά τα πλαίσια, Κ.Κ δεν έχω αντίρρηση να μας πείς περί τίνος πρόκειται.

 

ΥΓ. Και εννοείται όσα λέμε τα λέμε φιλικά και συναδελφικά!

Link to comment
Share on other sites

CostasV το "δυστυχώς" που έγραψα, απαντά σαφέστατα στης ερώτηση τη που θέτει ο φίλος μας η οποία είναι "έχετε δουλέψει το τάδε πρόσμεικτο;". Δεν καταλαβαίνω που μπερδεύεσαι.

Στο αν εννοείς δυστυχώς ναι ή δυστυχώς όχι. Και στην επεξήγηση είτε του δυστυχώς ναι είτε του δυστυχώς όχι.

 

Τελικά να το "πάρει το ποτάμι" το όνομα; :smile:

Link to comment
Share on other sites

Δεν κάνουμε διαφημιστικές καταχωρήσεις. Ούτε είμαστε κανάλι ή εφημερίδα για να επηρεάζουμε την κοινή γνώμη. Εϊμαστε 50-60 άτομα και επικοινωνούμε μεταξύ μας. Κάνουμε ένα «πηγαδάκι». Γούστο μας και καπέλο μας να μιλάμε με ονόματα. Όπως θα μπορούσα κάλλιστα να ρωτήσω ένα συνάδελφο κατ' ιδίαν αν «το σκυρόδεμα της Interbeton είναι καλό ή μούφα», και να μου απαντήσει ότι π.χ. «είναι μούφα, καλύτερα βάλε Lafarge», το ίδιο θεωρώ ότι μπορούμε να πράττουμε μεταξύ μας. Πάντοτε μέχρι του ορίου της νομιμότητας, βέβαια. Απλά, νομίζω ότι ο συγκεκριμένος δεοντολογικός κανόνας της μη αναφοράς ονομάτων δεν είναι το ίδιο ισχυρός στο παρόν forum.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.