Μετάβαση στο περιεχόμενο

2η Έκθεση Οικονομική Θέρμανση, 27-30 Σεπτεμβρίου, Ελληνικό


Recommended Posts

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,      

Η 1η Έκθεση Οικονομική Θέρμανση κατάφερε να δώσει τις λύσεις που αρχικά υποσχόταν και να  ανοίξει νέους δρόμους στο κεφάλαιο ‘’θέρμανση’’ στην Ελλάδα, για το σπίτι αλλά και τον επαγγελματικό μας χώρο.  Και η 2η Έκθεση Οικονομική Θέρμανση, η οποία θα πραγματοποιηθεί  από 27  έως 30 Σεπτεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού,  ευελπιστεί να διευρύνει κι άλλο αυτούς τους δρόμους  και να ικανοποιήσει ακόμα περισσότερες ανάγκες του κοινού αλλά και των επαγγελματιών του χώρου, εξαντλώντας όλες τις επιλογές για αποτελεσματική και οικονομική θέρμανση καθώς επίσης και την εξοικονόμηση ενέργειας. 

 

Και πάλι στο ‘’τιμόνι’’ της φιλόδοξης αυτής εκθεσιακής προσπάθειας, θα βρεθεί η εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων Be Best, η οποία έχει να επιδείξει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις που αναλαμβάνει ως εκ τούτου αποτελεί εγγύηση για την επιτυχημένη έκβαση και της παρούσης.

 

Μεγαλύτερη απόδειξη ότι μιλάμε για το new best thing στιν χώρο των Εκθέσεων δεν είναι άλλη από το εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής που έχει ήδη εκδηλωθεί, γεγονός που αποδεικνύει τις αυξημένες ανάγκες της αγοράς πάνω στον συγκεκριμένο τομέα. 

 

Όντας πεπεισμένοι για την επιτυχία της 2ης Έκθεσης Οικονομική Θέρμανση & Εξοικονόμηση Ενέργειας, υπολογίζουμε και πάλι στη δική σας συμπαράσταση και συμμετοχή, αφενός για να  δώσουμε περισσότερη ώθηση στις εταιρείες του κλάδου και να ισχυροποιήσουμε τα κέρδη και τη θέση τους στην ελληνική αγορά, αφετέρου για να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο τα σημαντικά οφέλη ενός ‘’προϊόντος’’  που υπόσχεται να δώσει λύση σ’ ένα θέμα που –κακά τα ψέματα- μας ανησυχεί όλους.

Με εκτίμηση,

Β. Χαραλάμπους - Γ. Χρυσοσπάθης - Θ. Λυμπερόπουλος

 

http://www.oikonomiki-thermansi.gr/index.php

 

Δωρεάν είσοδος

 

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.