Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Εξωτερική θερμομόνωση κτηρίου


VIVI

Recommended Posts

καλημέρα. ποια είναι η γενική τακτική στην τοποθέτηση θερμοπρόσοψης? στις ποδιές των παραθύρων πρώτα να τοποθετηθούν τα μάρμαρα και μετά η θερμοπρόσοψη ή το αντίστροφο...

YΓ : τα παράθυρα του κτηρίου τοποθετούνται στη μέση του τοίχου, σε μικρή απόσταση από την όψη

Link to comment
Share on other sites

Μπαίνουν και πριν, αρκεί να ληφθεί υπόψη το πάχος της μόνωσης, μπαίνουν και μετά την πολυστερίνη αλλά πριν το τελικό σπατουλάρισμα, για να μη φαίνεται το μερεμέτι.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Σίγουρα κάτι ύποπτο υπαρχει. Άκουσα ότι λανσαρίστηκε στην βόρεια Ελλάδα αλλά σταμάτησε εκεί.Καποιος να μας πει περισσότερα υπάρχει? Που σαι Ροδοπουλε να μας πεις  τι ρολο παιζει.Απο ενα site βορειου ελλάδος  αντιγράφω .Αναφορά σε πρότυπα, ΕΝ κτλ δεν υπάρχει ουδεμία δε αλλά ρώσικο γαρ

Αστρατεκ - Νανοτεχνολογία για το σπίτι σας
 

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ

Στο διπλανό βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε πως το θερμομονωτικό επίχρισμα Αστρατεκ σταματά την μετάδοση της θερμοκρασίας απο το ηλεκτρικό μάτι στον πάγο. Αυτό το εύκολο πείραμα δείχνει την καταπληκτικές θερμομονωτικές ιδιότητες του υλικού μας.

____________%20____________________%20__

Χρόνια έρευνας, μοναδική τεχνολογία και άπειρες εφαρμογές καθιστούν αυτό το προϊόν απαραίτητο για κάθε νοικοκυριό και επιχείριση. Κατασκευαστικές κακοτεχνίες, προβληματικές ταράτσες, έλλειψη μόνωσης σωληνώσεων στα συστήματα θέρμανσης-ψύξης. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα προβλήματα που μπορούν εύκολα και γρήγορα να αντιμετωπιστούν με το Αστρατεκ.

ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ, ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΩΣ ΘΕΡΜΟΚΕΛΥΦΟΣ

Εκπληκτική Απόδοση

Το μονωτικό πολυμερές Αστρατέκ αποδίδει εκπληκτικά σε κυριολεκτικά οποιαδήποτε επιφάνεια καταργώντας την μετάδοση θερμότητας.

Γρήγορη Εφαρμογή

Ο συνολικός χρόνος που χρειάζεται για να μονωθεί μία υγιής επιφάνεια είναι μόλις 48 ώρες!

Μεγάλη Αντοχή

Χάρη στη σύνθεσή του το Άστρατεκ προσφέρει μονάδική προστασία στην επιφάνεια που διαρκεί πάνω από 15 χρόνια αποδίδοντας 100%

Οικολογική Σύνθεση

Το θερμομονωτικό Άστρατεκ δεν περιέχει τοξικές ή επικίνδυνες για την υγεία ουσίες και διαλύεται με απλό καθαρό νερό βρύσης.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Μείωση απωλειών

Το θερμομονωτικό υλικό Αστρατεκ ελαχιστοποιεί τις θερμικές απώλειες προσφέροντας εξοικονόμηση σε έξοδα θέρμανσης αλλά και ψύξης που αγγίζουν το 50%

Άριστη Πρόσφυση

Το Αστρατεκ μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Ως αποτέλεσμα το υλικό είναι κατάλληλο για οποιοδήποτε είδος κατασκευής που χρίζει μόνωσης.

Μικρό Πάχος

Η τελική στρώση του Αστρατεκ έχει πάχος μόλις 1-1,5 χιλιοστό σε τοιχοποιία δίνοντας έτσι την δυνατότητα μόνωσης, χωρίς απώλεια εξωτερικών ή εσωτερικών χώρων.

Ελαστομερές

Η ευκαμψία του υλικού παραμένει ακόμα και όταν στεγνώσει και αποκτήσει την τελική του υφή αποτρέποντας έτσι τις μελλοντικές μικρορογμές.

Θερμοκρασίες απο -60, +180

Το μονωτικό Αστρατεκ χάρη στη σύνθεσή του αντέχει σε σταθερές θερμοκρασίες επιφανειών από -60 έως +180 βαθμών Κελσίου.

IR - UV Προστασία

Η αντανάκλαση της υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας (UV) φτάνει το 95% και της υπέρυθρης (IR) το 85%, προσφέροντας θερμομόνωση και προστασία στις επιφάνειες όπου εφαρμόζεται.

Θερμογέφυρες

Ξεχάστε τα προβλήματα υγροποίησης τοίχων και μαρμάρων. Το Άστρατεκ καταργεί αποτελεσματικά οποιεσδήποτε θερμογέφυρες λύνοντας τα προβλήματα που προκαλούν.

Εσωτερική Χρήση

Η υγρή θερμομόνωση μας μπορεί να εφαρμοστεί εσωτερικά, έχοντας το ίδιο και σε μερικές περιπτώσεις και καλύτερο αποτέλεσμα. Μονώστε το διαμέρισμα σας σήμερα χωρίς άδειες και προβλήματα.

ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΣΤΡΑΤΕΚ

Κτήρια – Κατασκευές

Βιομηχανία – Ειδικές Εφαρμογές

Αυτοκίνητο Σκάφος

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΣΤΡΑΤΕΚ

1W

Θερμική Αγωγιμότητα (0.0012 W/m2/C)

1lt/1m2

Ελάχιστη Καλυπτικότητα (υφή της επιφάνειας και τρόπος εφαρμογής)

24h

Χρόνος Στεγνώματος ανα Στρώση με μέση θερμοκρασία 10C

5%-10%

Αραίωση με Καθαρό Νερό Βρύσης

Το Αστρατέκ είναι παχύρρευστο υλικό που θυμίζει έτοιμο ακριλικό στόκο. Ως αρχική μορφή μπορεί να εφαρμόζεται αναραίωτο με σπάτουλα. Διαφορετικά δέχεται αραίωση 7-10% για την χρίση με το πινέλο η μηχάνημα airless.

Η πιο συνηθισμένη εφαρμογή για εσωτερική θερμομόνωση ειδικά στα διαμερίσματα, είναι η εφαρμογή με σπάτουλα. Το Αστρατεκ εφαρμόζεται αναραίωτο ύστερα απο καλό ανακάτεμα.

Η εφαρμογή με Μηχάνημα Ψεκασμού Airless είναι ο βασικός τρόπος εφαρμογής για το μονωτικό Αστρατεκ, ειδικά όταν πρόκειται για εφαρμογές μεγάλης επιφάνειας.

Η εφαρμογή με πινέλο είναι ο κλασσικός τρόπος που χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις μόνωσης μικρών επιφανειών ή σωληνώσεων.

Edited by Elounda
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Καλησπερα σας. Εχω μπει στο εξοικονομηση κατ οικον και θα κανω εξωτερικη θερμομονωση και θα αλλαξω κουφωματα.Το σπιτι ειναι διαμερισμα 80 τμ (με ανυπαρκτη μονωση δεκαετιας 70 γαρ) στο 2 οροφο στα νοτια προαστια στην αθηνα. Θα ηθελα τις προτασεις σας τι ειδους μονωση να κανω.

Link to comment
Share on other sites

Στην εξ μονωση πυλωτης, βαζουμε βυσματα δεδομενου οτι και πρεπει να τρυπησουμε την πλακα και επισης θα ειναι καθετα στο εδαφος οποτε δεν ξερω αν θα προσφερουν και τιποτα...?

Link to comment
Share on other sites

On 27/9/2018 at 9:08 ΜΜ, trojanhorse said:

Καλησπερα σας. Εχω μπει στο εξοικονομηση κατ οικον και θα κανω εξωτερικη θερμομονωση και θα αλλαξω κουφωματα.Το σπιτι ειναι διαμερισμα 80 τμ (με ανυπαρκτη μονωση δεκαετιας 70 γαρ) στο 2 οροφο στα νοτια προαστια στην αθηνα. Θα ηθελα τις προτασεις σας τι ειδους μονωση να κανω.

Από τη στιγμή που μπήκες στο πρόγραμμα, υποτίθεται ότι έχεις ήδη μελέτη-πρόταση (σενάριο ΠΕΑ) 

Link to comment
Share on other sites

Ναι ωραία θα βάλω πολυστερινη αλλά ποια είναι καλύτερη η εξηλασμένη η διογκωμένη να είναι γραφιτουχα η όχι η μήπως όλα είναι ίδια και οι διαφορές αμελητέες

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.