Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ειδοποιητηριο ΤΣΜΕΔΕ


zefuros

Recommended Posts

On 4/6/2018 at 6:30 ΜΜ, *olga* said:

Μου βγάζει μια οφειλή στο ΕΦΚΑ σαν ληξιπρόσθεσμη από το ΤΣΜΕΔΕ. Πως μπορώ να την πληρώσω? Ειδοποιητήριο δεν εκτυπώνεται. Κ στο ειδηποτηριο του ΤΣΜΕΔΕ πλέον δεν εμφανίζεται.

 

Την γνώριζες την οφειλή? Αλλιώς μην βιάζεσαι..Σε εμένα εμφανίστηκαν για κάποιες μέρες κάτι χιλιάδες ευρώ οφειλή!!! Μετά εξαφανίστηκαν...

Edited by Faethon11
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • Απαντήσεις 3,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

  • 4 weeks later...

Καλησπέρα,


Έργαζομαι εξωτερικό πλεον (έχω εξαίρεση από το 2014) και έτσι δεν κοιτάζα τα ειδοποιητήρια στο ΤΣΜΕΔΕ (ούτε ενημερωνόμουν σχετικά). Σίγουρα δεν έχω λάβει κάτι ταχυδρομικά.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν έχω κάποιες οφειλές λόγω αναδρομικών ηλεκτρονικά, εκτός από το: www.tsmede.gr:65401 ? Δεδομένου ότι το www.tsmede.gr:65401 δεν είναι ασφαλές (http αντί για https) θα προτιμούσα να μην βάλω στοιχεία όπως το ΑΜΚΑ μου στην σελίδα.

Link to comment
Share on other sites

το ΑΜΚΑ πάντως στην Ελλάδα δεν "ξεκλειδώνει" τίποτα ιδιαίτερο. Σκέψου πως γιατροί φαρμακοποιοί κτλ το έχουν στις σφραγίδες τους και το βλέπει όλος ο κόσμος. Δε θα φοβόμουν να το βάλω μια φορά στο site του ΤΣΜΕΔΕ, στη θέση σου.

Link to comment
Share on other sites

On 1/4/2019 at 4:40 PM, antonis_wrx said:

Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν έχω κάποιες οφειλές λόγω αναδρομικών ηλεκτρονικά, εκτός από το: www.tsmede.gr:65401 ?

Από την διεύθυνση αυτή θα δεις ΜΟΝΟ την τρέχουσα-τελευταία εκδοθείσα οφειλή αναδρομικών ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ εφόσον δεν έχει λήξει η προθεσμία εμπρόθεσμης πληρωμής της. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα δεις ότι δεν έχει εκδοθεί ειδοποιητήριο ακόμη και αν έχεις οφειλές είτε εξαμήνων είτε αναδρομικά εξαμήνων (ακόμη και της τελευταίας εκδοθείσας οφειλή αναδρομικών αφού η ημερομηνία εκπρόθεσμης πληρωμής έχει λήξει).
Ο μόνος τρόπος για να δεις γενικότερα τις οφειλές σου στο τ.ΤΣΜΕΔΕ που έχουν δημιουργηθεί μέχρι και τις 31/12/2016 είναι επίσκεψη στο τ.ΤΣΜΕΔΕ ή πιθανόν με κάποια διαδικασία εξουσιοδότησης σε κάποιον στην Ελλάδα (επειδή είσαι στο εξωτερικό). Τώρα για το αν θα είναι απλή εξουσιοδότηση ή κάτι παραπάνω δεν γνωρίζω. Επικοινωνείς με το τ.ΤΣΜΕΔΕ στα τηλέφωνα που δίνει ο ΕΦΚΑ στα "Σημεία Εξυπηρέτησης Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Εργων".

Οπότε αν θεωρείς ότι 

On 1/4/2019 at 4:40 PM, antonis_wrx said:

...το www.tsmede.gr:65401 δεν είναι ασφαλές (http αντί για https)...

και δεν θες να χρησιμοποιήσεις την διεύθυνση αυτή (πάντα υπό την προϋπόθεση που αρχικά έγραψα) η μόνη λύση για να πάρεις εκτυπωμένες οποιεσδήποτε οφειλές (εξαμήνων ή/και αναδρομικά εξαμήνων) είτε έχει παρέλθει η ημερομηνία εμπρόθεσμης πληρωμής (οπότε θα υπολογισθούν και οι ανάλογες προσαυξήσεις) είτε δεν έχει παρέλθει, είναι επίσκεψη στο ταμείο. Άλλη λύση δεν υπάρχει.

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.