Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Επιδότηση μόνιμων επιθεωρητών


spyrosanagn

Recommended Posts

Σηειώνεται ότι το Πρόγραα απευθύνεται σε όλους όσοι
έχουν ολοκληρώσει ή
πρόκειται να ολοκληρώσουν την εξειδικευένη κατάρτιση
για να αποκτήσουν την
ιδιότητα του Ενεργειακού Επιθεωρητή.

 

Διάβασε επίσης το πρόγραμμα από το λινκ που σου έδωσε ο συνάδελφος......

Link to comment
Share on other sites

Απλώς προσπαθώ να αποκωδικοποιήσω το σημείο που λέει "όσοι πρόκειται να ολοκληρώσουν". Οπότε προφανώς αφού τα ξεκίνησα μπορώ να συμμετάσχω.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα.

Στη φόρμα υποβολής των δικαιολογητικών για το Πρόγραμμα Ενίσχυσης για Εν. Επιθεωρητές, όταν πατάω στο "Επιλογή αρχείου", αντί να ανοίξει ένα παράθυρο από τον υπολογιστή μου από το οποίο να επιλέξω το αρχείο που θέλω να ανεβάσω, ανοίγει ένα παράθυρο του συστήματος του ΥΠΕΚΑ στο οποίο υπάρχουν τα δικαιολογητικά που έστειλα για εγγραφή στο μητρώο Μονίμων Επιθεωρητών για να τα αντιστοιχήσω με τα δικαιολογητικά του προγράμματος ενίσχυσης , και τα οποία είναι άσχετα με τα δικαιολογητικά για το πρόγραμμα ενίσχυσης. Υπάρχει κάποιο σφάλμα στην ιστοσελίδα να υποθέσω;
Link to comment
Share on other sites

αυτή η δήλωση de profundis πως συμπληρώνεται ακριβώς ;;;

 

για δείτε αν μπορείτε να μου πείτε αν την έφτιαξα καλά...

 

 

example.doc

Link to comment
Share on other sites

συναδελφοι να ρωτησω κ γω γι αυτην την περιβοητη δηλωση de minimis,εχω λαβει επιδοτηση το 2006 σαν νέος ελευθερος επαγγελματίας απο οαεδ...στην περιπτωση αυτη συμπληρωνω κατι στους πινακεσ ή συμπληρωνουμε μονο αν εχουμε λαβουμε επιδοτηση τα τελευταια 2 ετη?

Link to comment
Share on other sites

 

 Θα ακολουθήσεις την ίδια διαδικασία που ακολούθησες για την εγγραφή σου στο μητρώο Μονίμων Επιθεωρητών (Δημιουργία νέου(ων)  ΚΜΧ, e-mail με τα δικαιολογητικά κλπ)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

"Σε περίπτωση που κατά τα δύο προηγούμενα οικονομικά έτη και το τρέχον έτος, δεν έχετε λάβει καμία ενίσχυση, συμπληρώνετε μόνο το σημείο 1 της δήλωσης και υπογράφετε στο τέλος."

 

Οπότε οι πίνακες αφορούν επιδοτήσεις που πήραμε τα έτη 2011, 2012 και 2013. Άρα και την επιδότηση "Νέοι επιστήμονες 2010" που το ποσό μας δόθηκε το 2010 δεν τη καταχωρούμε.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα συνάδελφοι,

Εχω την δυνατότητα να συμπληρώσω την αίτηση στο πρόγραμμα ενίσχυση  χωρίς να έχω κάνει την αναγγελία έναρξης δραστηριότητας ενεργειακού επιθεωρητή. Ρωτάω γιατί τώρα θα παρακολουθήσω τα σεμινάρια και δεν έχω ακόμα την βεβαίωση επαρκούς παρακολούθησης άρα δεν μπορώ να κάνω την έναρξη δραστηριότητας. 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.