Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αρχιτεκτονικη vs Μηχανολογια


leodavinci

Recommended Posts

Καλησπερα,

 

Θελω να δωσω κατατακτηριες στην Αρχιτεκτονικη ή στην Μηχανολογια ,ειμαι αποφοιτος ηλεκτρολογων μηχανικων τε και εργαζομαι σε μια εταιρεια που δεν εχει σχεση με καποιο απο τα δυο τμηματα.Η αρχιτεκτονικη με ενδιαφερει παρα πολυ περισσοτερο και εχω μια ερασιτεχνικη σχεση με τη ζωγραφικη και την τεχνη γενικα,αλλα με κυριευουν αμφιβολιες για την προοπτικη της αρχιτεκτονικης και για το εισοδημα που εχει ενας νεος αρχιτεκτονας.Θα τελειωσω σε 5-6 χρονια οποτε μιλαω για το μελλον.Το 2016-18 αν δεν κανω λαθος ληγει το μνημονιο.Απο την αλλη η μηχανολογια δεν εχω καθολου οικειες περιπτωσεις και ηθελα να ρωτησω αν πιστευετε οτι τραβαει πιο μπροστα απο την αρχιτεκτονικη και ειναι πιο ανταποδοτικη.Ευχαριστω για το χρονο σας 

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου θα σου απαντήσουν σίγουρα συνάδελφοι που τα γνωριζουν καλύτερα σαν πιο έμπειροι, αλλά αν επιτρέπεται ποιος σου είπε ότι το Μνημόνιο λήγει το 2016-2018;

 

Μέχρι εκεί φτάσανε οι θιασώτες των "κυβερνητών" που βγάζουν και ημερομηνίες εξόδου από τα Μνημόνια;

 

Κάνε τον προγραμματισμό σου αλλά μην πιστεύεις, πόσω μάλλον στηρίζεις το μέλλον σου, σε αστειότητες που κυκλοφορούν ευρέως...

Link to comment
Share on other sites

Σημερα ενας μηχανολογος εχει ελπιδες να την παλεψει. Ενας αρχιτεκτων ΟΧΙ. Στο μελλον δε μπορω να ξερω. Αλλα μαλλον παλι χλωμο. Ο μηχανολογος εχει τεραστιο ευρος να ασχοληθει

Link to comment
Share on other sites

Δεν διαλέγεις κάτι άλλο εκτός από μηχανικός να είσαι σίγουρος? Για να υπάρχει ανάκαμψη και να αρχίσουν να δουλεύουν τα πράγματα τουλάχιστον όπως πριν, πρέπει να περάσουν 20 χρόνια......Ασε πότε τελειώνουν τα μνημόνια λοιπόν..

Link to comment
Share on other sites

Ναι οντως απλα μου το ειπε καποιος αυτο σημερα,οτι δηθεν ληγει το συμβολαιο η κατι τετοιο το 2018,οποτε μου εκανε εντυπωση.Διαγραψτε το μπορει να ειναι ραδιο αρβυλα το πιο πιθανον!

Link to comment
Share on other sites

Θα σου έλεγα να κοιτάξεις κάτι σε οικονομικά ή πληροφορική......  Εκτός αν πας για μεγάλα σαλόνια και χτυπήσεις ιατρική...Αλλά δεν σε παίρνουν τα χρόνια..

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη στη μηχανολογια,κατι ελπιδες και ονειρα που εχω ας πουμε του στυλ,μηχανολογικες υπηρεσιες,μεχρι την δημιουργια εταιρειας με μηχανολογικο εξοπλισμο συμμετοχη σε διαγωνισμους σε εργα,στη βιομηχανια,με εγκαταστασεις αναπτυξη της εταιρειας κυνηγι,τρεξιμο,εισαγωγες μηχανηματων κτλ ολα αυτα ειναι σε επιπεδα χιροσιμας?

Ουτε καν,δεν υπαρχουν?

 

Και κατι ακομα,η αναπτυξη θα ξεκινησει σε 20 χρονια,η θα ξεκινησει μεσα στη δεκαετια και θα ολοκληρωθει σε 20 χρονια δηλαδη θα φθασει ενα ποσοστο full on αναπτυξης το 2033?Γιατι εαν το δευτερο τοτε υπαρχει ελπιδα.Εαν οχι τοτε χαθηκαμε!

Edited by leodavinci
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.