Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πολλές ιδιοκτησίες - εξοικονομω


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

 

Θα ήθελα αν κάποιος ξέρει να με διαφωτίσει...

1. Επιτρέπει το πρόγραμμα εξοικονομηση κατ οικον, περισσότερες της μίας αίτησης από τον ίδιο ιδιοκτήτη; (εάν φερ ειπείν έχει 2 διαφορετικά ακίνητα)

2. [πιο εξειδικευμένο] - Επιτρέπεται η αίτηση για πολυκατοικία στην οποία, στο ίδιο πρόσωπο ανήκουν περισσότερα του ενός - ή και όλα τα διαμερίσματα;

3. [ακόμα χειρότερο] - Επιτρέπεται το παραπάνω (περίπτωση 2), εάν επιπλέον δεν υπάρχει καμία συμβολαιογραφική πράξη σύστασης;

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Να συμπληρώσω, ειδικά για το 3 επειδή είναι "ύποπτο", να υπάρχει οικοδομική άδεια ή "άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Συνάδελφοι να ρωτήσω το εξής. Περίπτωση πολυκατοικίας τριόροφης, πυλωτή και τρεις όροφοι-οροφοδιαμερίσματα. Τα δύο ανήκουν στον γυιό και το ένα στην μητέρα. Θέλουν να μπουν στο εξοικονομώ για θερμοπρόσοψη και αλλαγή κουφωμάτων και στα τρία διαμερίσματα. Για ένα διαμέρισμα, που έχω κάνει εξοικονομώ, μιας πολυκατοικίας ο επιλέξιμος προυπολογισμός ήταν 15000 Ε. Τώρα που τα διαμερίσματα είναι τρία είναι 45000 Ε ή 15000 Ε???

Link to comment
Share on other sites

Στην σελ. 17 του Οδηγού του Προγράμματος, στην αρχή, λέει ότι ο επιλέξιμος προυπολογισμός ανά Αίτηση είναι 15000 Ε. Επιλέξιμη κατοικία είναι όλη η πολυκατοικία (2.1.1 σελ. 10), και στην 2.3 (σελ. 12) για κάθε μία επιλέξιμη κατοικία υποβάλλεται μόνο μία Αίτηση. Από τα παραπάνω καταλαβαίνω 15000 Ε για όλη την πολυκατοικία. Που το λέει το πρόγραμμα για 45000 Ε??? Τι δεν καταλαβαίνω????

Link to comment
Share on other sites

Σε περίπτωση πολυκατοικίας θα κατατεθεί μία αίτηση από τον διαχειριστή σαν σύνολο κτιρίου και μία για κάθε διαμέρισμα από τον κάθε ιδιοκτήτη.

Δες στις ερωτοαπαντήσεις του προγράμματος. Το λέει και επίσημα.

Edited by tsx
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Συναδελφοι,

 

Στην περίπτωση 3οροφου με 3 διαμερισματα (Ισογειο,Α ,Β οροφος) που δεν υπάρχει σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας αλλα ο ιδιοκτήτης θέλει να βάλει στο πρόγραμμα μόνο τον 3ο όροφο, το πιστοποιητικο μπορεί να γίνει μονο για τον 3ο ή πρεπει να πάει αναγκαστικά για όλη την πολυκατοικία?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.